Haberler

Sinem Kobal, ekranlara dönme isteğini açıkladı

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ve çocuk sahibi olan Sinem Kobal, YouTube programında ekranlara dönme isteğini açıkladı. Ayrıca, evliliği ve annelik deneyimi hakkında da konuşan Kobal, pişmaniye aşerdiğini ve Selena dizisinin hala çok izlendiğini belirtti.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen 2020'de Lalin ve 2022'de de Leyla adını verdiği kızlarını kucağına alan Sinem Kobal, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim'le Bu Gece' programına katıldı.

Ekranları Özledim

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Kobal, "Ekranda olmayı ben de çok özledim… Yakın zamanda inşallah ekranda olmak istiyorum. Beni heyecanlandıran beni kıpır kıpır eden bir şeyler var ama netleşince söyleyebilirim." Yorumunda bulundu.

Kenan'ın Enerjisiyle Çarpıldım

Evliliği ve eşi Kenan İmirzalıoğlu hakkında da konuşan Sinem Kobal; "Kenan'ı ilk gördüğümde enerjisiyle çarpıldım" dedi. Evlilikle ilgili de soruları cevaplayan Kobal;

Sevgi ve emek varsa evlilik de güzel oluyor

"Bence mesele evlilik değil, mesele hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığında. Ne kadar sevgi, saygı, emek paylaştığınla ilgili. O sevgi ve emek varsa o yolda evlilik de güzel oluyor, sevgililik de güzel oluyor…

Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyor ve evlilik de güzel bir yol çiziyor aslında…Aile oluyorsun, kökleniyorsan. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor…"

Annelik Güçlendirdi

Anne olduktan sonra annesini daha iyi anladığını söyleyen güzel oyuncu;

Evlat sahibi olmak annemi daha iyi anlamamı sağladı, annenin kıymetini daha iyi anlıyorsun. Çok daha güçlü ve köklenmiş hissediyorum.

Pişmaniye Aşerdim

Hamileliği sırasında pişmaniye aşerdiğini de itiraf eden Kobal, daha önce bir şeyi canı istemediği için bu istediğinin şaka zannedildiğini de söyledi.

Selena Hala Çok İzleniyor

Selena benim için çok özel bir proje, bambaşka bir şeydi; hala yeri ayrı. Youtube'da hala inanılmaz izlenme oranları var. Şu anda 4-5 yaşındaki çocuklar yanıma Selena diye geliyor…

Çocukların kalbine yer etmiş bir yapabilmek çok özel. Hayatımın kırılma noktaları; Selena ve kendimi sinema perdesinde izlediğim Okul filmidir.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal YouTube Çocuk Evlilik Sinema Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title