Haberler

Sinem Kobal, Arda Turan'la İlgili Yorum Yapanları Engelledi

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, Instagram sayfasına "Arda senin yüzünden gol atamadı.Keşke daha sonra evlenseydin" diye yorum yapanları engelledi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Sinem Kobal'la evlenen Kenan İmirzalıoğlu'nun eşine hediye ettiği 200 bin TL'lik Cartier marka kolye en az düğünleri kadar konuşulmuştu. Kobal'da eşine bir jest yaparak 100 bin 500 Euro'luk Rolex marka saat hediye etti.Saatlere olan tutkunluğuyla bilinen İmirzalıoğlu'nun eşinden aldığı hediyeyi çok beğendiği öğrenildi.

ARDA HAKKINDA YAZANLARI ENGELLEDİ

Ayrıca Sinem Kobal, Instagram sayfasından "Arda senin yüzünden gol atamadı.Keşke daha sonra evlenseydin" diye yorumlarda bulunup mesaj atanları engellediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Instagram Cartier Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

Hedef 2023Mobil-IOS:

Evli bir kadına bunları yapanı Allah kahretsin

16
3
yanıtYanıtla
ALİ-VELİ:

ARDA REKLAM FİLİMLERİNDE OYNAR ANCAAA

13
1
yanıtYanıtla
AHMET:

BU KIZ EVLENDİ BARKLANDI BU YORUMLAR ÇOK ÇİRKİN YARIN ÇOCUĞU FELAN DA OLUR ARDA KENDİNE UYGUN Bİ KIZ BULDU BÖYLE SAÇMA SALAK YORUMLARI BIRAKSIN TÜRK HALKI

8
0
yanıtYanıtla
cevat:

HAha ha arda nın umrunda bile değil sinem

3
2
yanıtYanıtla
meuhammed:

gevşeklik milletimizde aldı başını gidiyor

4
0
yanıtYanıtla
Emre:

Arda ne yapsın bunu ispanyada her gün 5 kız dolduruyormuş eve artık bunu beğenmez ki.

1
0
yanıtYanıtla
Tekin pasa:

Arda gol atmistirda ama ben kenanin bunla ne isi var anliyamadim. yarin servetinin yarisini buna verirsin artik zaten size 2 sene vermiyorum

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title