Haberler

Simit çıkışıyla gündem olan Hülya Avşar'a Zeki Kayahan Coşkun'dan tepki: O radyasyonlu çayı da önermişti

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde ekonomiyi değerlendirirken "Gerekirse simit yenecek" diyen Hülya Avşar'a tepki gelmeye devam ediyor. ünlü radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun da Avşar'ın yıllar önce vatandaşa radyasyonlu çay önermesini gündeme getirdi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, önceki gün basın mensuplarıyla sohbet ederken ekonomi hakkında konuşurken "Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak" dedi. Bu sözleriyle gündemden düşmeyen Avşar, sosyal medyada trend olurken vatandaşlardan tepkiler gelmeye devam ediyor.

"GEREKİRSE SİMİT YENECEK"

Avşar, "Ekonominin sanatçılara nasıl yansıması oluyor?" sorusu üzerine "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum" dedi.

"VATANDAŞA RADYASYONLU ÇAY ÖNERİYORDU"

Ünlü ismin bu sözlerine radyo programcısı Zeki Kayahan Coşkun'dan da tepki gecikmedi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Avşar'ın 'radyasyonlu çay' önerdiği bir haberi hatırlatan Coşkun, "Hülya Avşar böyledir... Gerekirse simit ye' der yoksula, garibana… Çernobil patlamış. Çaya, fındığa radyasyon bulaşmış. Topraklarımız zehirlenmiş. Karadeniz hala kanserden kırılıyor. O dönemde, mevcut egemen güce destek için radyasyonlu çay içmeyi öneriyordu halka" ifadelerini kullandı.

Simit çıkışıyla gündem olan Hülya Avşar'a Zeki Kayahan Coşkun'dan tepki: O radyasyonlu çayı da önermişti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hülya Avşar Çernobil Haberler

500

Yorumlar (10)

SİNYOR ELNİNO:

niye simit yeme görevi hep fakire düşüyor da bu sanatçı mı şarkıcı mı yıllardır çözemediğim kadın 55 milyona aldığı adasında keyif sürüyor.gelsin beraber yiyelim o simidi o zaman eyvallah.iktidara yaranıcam diye kırk kılığa girmeye gerek yok.

67
15
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

İhtiyar ne dediği bilmiyor artık

54
13
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Hülya hanım siz servetinizi ne yiyerek yaptıysanız onu yemeye devam edin. Kim ne yiyeceğini çok iyi biliyor.

56
4
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

SEN GALİBA AYAĞNI YORGANINA GÖRE UZATIYORSUN ANCAK GİYDİĞİN ELBİSELER PEK ÖYLE GÖRÜNMÜYOR.

39
8
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

yıllardır bi ibo-kaya-tanju üçgeninden çıkmış ne sanatçı olarak hafızalarda kalmış bir filmi ne bir şarkısı olan ''sanatçı'' teyzemiz popülerliğini yitirince tekrar hatırlanmak için iktidara oynuyor.gelsin 2825 tl.ile 2 çocuklu olarak simit yesin görelim nasıl yeniliyormuş.yiyeceğiz demiyor zaten yenilecek diyor onun tuzu kuru ada satın aldı ada ev araba değil ada.niye hep fakirlik fukaralık bize düşüyor bundan nemalanmış bunun gibi pörsümüz teyzelere kalıyor anlamadım

38
4
yanıtYanıtla
KARGOCU:

hülye teyze değil.hülya nine

yanıt17
yanıt3
HAKAN ARSLANOĞLU:

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eskiler melek oldu

35
2
yanıtYanıtla
Demir Acer :

tuzu kuru bos verin ciddiye almayin

29
2
yanıtYanıtla
uCube :

Tabi canım gerekirse simit yer... Kendisi yemez, sadece öneri sunar. Siz kimsiniz, halkın sayesinde bir yerlerde, para kazanıyorsunuz. Bir yerlere halk sayesinde geldiniz, ancak ötmeyi bilirsiniz. ;))

13
0
yanıtYanıtla
METİN Beyaz:

ALLAH size akıl fikir versin hülya hanım ekonomin fırtınası fakir fukarayinin evi yaktı yikti siz ise fırtına size hafif bir serinlik hava gibi geliyor

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title