Haberler

Simge Fıstıkoğlu Dünya Evine Girdi, Genç Çiftin İlk Dansı Görenleri Büyüledi

Güncelleme:

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu, nişanlısı Emir Tavukçuoğlu ile dünyaevine girdi. Masal gibi gerçekleşen düğünde genç çiftin, ilk dansı görenleri büyüledi.

NTV'nin güzel spikeri Simge Fıstıkoğlu, Emir Tavukçuoğlu ile dünyaevine girdi. Genç çiftin ilk dansının görüntüleri ortaya çıktı.

LÜKS OTELDEKİ DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Emir Tavukçuoğlu ile İstanbul Beşiktaş'taki lüks bir otelde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

"BİR ÖMÜR BIRAKMASIN ELLERİMİZ BİRBİRİNİ"

Ünlü spiker, evlilik fotoğrafını sosyal medya hesabından "Her şey seni bekliyor, her şey gelmeni, içeri girmeni, senin elinin değmesini, gözünün dokunmasını ve her şey tekrarlıyor, seni nice sevdiğimi. Bir ömür bırakmasın ellerimiz birbirini, sen hep benim yanımda, kalbimde ol ve ben hep en çok seni sevip en çok sana güveneyim" notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Simge Fıstıkoğlu Beşiktaş İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

....:

ben büyülenmedim, sizi mahkemeye vericem :))

5
1
yanıtYanıtla
FIRSATÇILAR:

HERKES BİRBİRİNİ KANDIRIYOR ÇAĞIMIZIN YAŞAM TARZI EVLİLİĞE MÜSAİT DEĞİL EKONOMİK GÜCÜ OLAN KADINLAR ARTIK ERKEKLERİN EGEMENLİĞİNİ KABUL ETMİYOR BİR ERKEK OLARAK ONLARI DESTEKLİYORUM ERKEKLER ANCA FAKİR GÜÇSÜZ KADINLARA BASKI YAPIYOR VE BU BEN BUNA İĞRENİYORUM

3
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Ne yapsam şimdi bilemedim. Haber yapılmış boşa gitmesin mutluluklar

1
0
yanıtYanıtla
Mübekçi:

Hahaha ''tavuk fıstık yicek'' demiş biri??

0
0
yanıtYanıtla
Simge dansederek evlendi:

Aman da aman aferin büyük iş başardı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title