Haberler

Show Dünyasının Yeni İkilisi!

Okan Karacan ve Seşkin Piriler 10 Numara Adında Bir Show Programı Hazırladı.. Henüz Bir Tv Kanalıyla Anlaşamayan İkili Sadece Özel Geccelerde Sahne Alacak..

OKAN KARACAN VE SEŞKİN PİRİLER 10 NUMARA ADINDA BİR SHOW PROGRAMI HAZIRLADI.. HENÜZ BİR TV KANALIYLA ANLAŞAMAYAN İKİLİ SADECE ÖZEL GECCELERDE SAHNE ALACAK..

Şovmen Okan Karacan ile Seçkin Piriler yeni bir televizyon programı için kolları sıvadı. İkili yakında '10 Numara' adlı bir şovla sevenlerinin karşına çıkacak. Piriler, "Türkiye'de uzun süredir olmayan bir ikili yaratmak için kolları sıvadık.

Sunumumuz 25 yıl öncenin çok sevilen Mehmet Ali Erbil - Çiğdem Tunç ikilisi gibi olacak. Onları özleyenler bizimle özlem giderecek. Ancak onların şovunun daha komik ve günümüze uyarlanmış şeklini yapacağız' dedi. Piriler, henüz bir TV kanalıyla anlaşmadıklarını, şimdilik sadece özel gecelerde sahne çıkacaklarını söyledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title