Haberler

Şeyma Subaşı, Amuda Kalkarak Bikiniyle Poz Verdi

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan geçtiğimiz günlerden boşanan fenomen Şeyma Subaşı, amuda kalktığı bikinili fotoğrafıyla olay oldu.

Acun Ilıcalı'dan boşanan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, amuda kalktığı bikinili fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı.

Şeyma Subaşı Amuda Kalkıp Bikinili Poz Verdi

"VÜCUDUNUN SINIRLARINI ZORLAMIŞSIN"

Şeyma Subaşı amuda kalktığı bikinili fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Instagram hesabından paylaşım yapan Şeyma Subaşı'nın fotoğrafına takipçileri de sessiz kalmadı. Şeyma Subaşı'nın bir takipçisi fotoğrafa, "Vay be vücudunun sınırlarını zorlamışsın." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Acun'dan ayrılınca bu da ne yapacağını şaşırdı." yorumunu yaptı.

Şeyma Subaşı Amuda Kalkıp Bikinili Poz Verdi

"BAZEN SADECE BIRAKMANIZ GEREKİR"

Her söylediği ve yaptığı takipçileri tarafından dikkatle incelenen Şeyma Subaşı, son olarak yine ilginç satırlar paylaştı. Subaşı, selfie pozunun altına "Her zaman bir plana ihtiyacınız olmaz… Bazen sadece nefes almanız, güvenmeniz, bırakmanız ve ne olacağını görmeniz gerekir." notunu yazdı.

Şeyma Subaşı, Amuda Kalkarak Bikiniyle Poz Verdi

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINA ARA VERMEMİŞTİ

Şeyma Subaşı ayrılığın ardından ABD'nin yolunu tutmuştu. Bir süre kızı Melisa ile tatil yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarına ise ara vermemişti.

Şeyma Subaşı Amuda Kalkıp Bikinili Poz Verdi

Şeyma Subaşı Amuda Kalkıp Bikinili Poz Verdi

Şeyma Subaşı Amuda Kalkıp Bikinili Poz Verdi

Şeyma Subaşı Amuda Kalkıp Bikinili Poz Verdi

Şeyma Subaşı Amuda Kalkıp Bikinili Poz Verdi

Şeyma Subaşı Amuda Kalkıp Bikinili Poz Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (138)

Adanalı kardeş:

Bu kadar yüz vermeyin kardeşlerim daha muhtaç hanım kardeşlerimiz var onları konuşalım bırakın dünyalık malları artık bunların hesabı çok çetin olacak sanmayın ki bu dünya ebedi bir yer hepimize sorsak huzur mutluluk sağlık dersiniz ama para ya bunları terk edersiniz 571,620,630 vb yıllara bakın ne güzel yıllar insanlar bir hurma ile mutlu oluyorlar dı peki sizlere soruyorum biz neden değiştik

48
4
yanıtYanıtla
ZENGIN:

PARAAAAAAAAA

yanıt4
yanıt2
gülşah:

yazık. . . .

39
5
yanıtYanıtla
essmeradam:

hergün şeyma yı gündemden düşürmüyorsunuz la yeter artık.

43
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sırf tıklanmak için su kadını haber yapmayın banane bunun amuda kalkmasından yatmasından ya. Boş insan i, şte haber değeri ne sanki bunun su kadını sımartan milyonlarca insana yazıklar olsun. işsiz güçsüz kadın memlekete faydası ne bunun.

40
0
yanıtYanıtla
cakmacun:

amuda da kalksan ağzınla kuş da tutsan artık olmaz :DD

37
3
yanıtYanıtla
sabahattin şirvanlı:

bunlarla beraber olmak parayla değilmi? acun ne zaman parayı gösterse gene gider ne gerek var bu resimleri gösterip acunu kızdırmaya. . . .

34
4
yanıtYanıtla
Acun sevmez:

Parayla daha iyileriyle birlikte oluyorsun 100 dolara

yanıt1
yanıt3
kader:

ben boşanırkende dedım ne yaparsan yap o saltanat yok artık ucuz adamların eylencesısın bebek

31
2
yanıtYanıtla
yılmaz:

Bu nedir yahu bu memleketin bir geleneği bir inancı bir ahlak anlayışı var.

28
5
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title