Haberler

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'yı aldattın mı sorusuna ilk kez yanıt verdi

Güncelleme:

Son zamanlarda her yaptığıyla olay olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın YouTube kanalında yayınlanan Magazin Noteri isimli programına konuk oldu. Özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulunan Subaşı, bu zamana kadar Acun Ilıcalı'yı hiç aldatmadığını söyledi.

"ACUN'U ALDATMADIM"

Eski eşi Acun Ilıcalı'nın kendisini masum gördüğü için sevdiğini söyleyen Subaşı, "Benim enerjim Acun'a fazla geldi" dedi. Acun Ilıcalı'nı tek celsede boşandıktan sonra oyuncu Çağatay Ulusoy ile eşini aldattığı iddia edilen Şeyma Subaşı, Ali Eyüboğlu'nun "Şeyma'ya yakışır bir cevap istiyorum, Acun'u aldattın mı?" sorusu üzerine şöyle konuştu: "Yok, hayır tabi ki de. Aldattığım mı konuşuluyor? Öyle bir şey yok, zaten benim her şeyim ortalıktaydı, herkes beni biliyor ve tanıyor. Ama şöyle bir durum var; ben fazla yakın oluyorum, fazla sarılıyorum bu yanlış belki. Bizim Türk örf ve adetlerine göre böyle bir karakter olmamalı. Biz Çağatay Ulusoy'la sarılarak falan dans etmişliğimiz var. Ben herkesle yakınım belki bu yanlış anlaşılıyor olabilir."

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'yı aldattı mı sorusuna ilk kez yanıt verdi

ÇAĞATAY İLE EĞLENİRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Şeyma Subaşı'nın yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile bir mekanda eğlenirken çekilen görüntüleri ortaya çıkmış ve Acun Ilıcalı ile evliliğin bu sebepten bittiği iddia edilmişti.

"O DA BENİ İSTEMEDİ BEN DE ONU İSTEMEDİM"

Boşanması hakkında da samimi itiraflarda bulunan Subaşı, "Çok yorulmuştuk, 18 yaşımdan beri yaşadığımız olaylardan. Metres etiketine alışmış oldum. Acun'la birbirimize karşı toleransımız kalmadı. Ben para için devam edecek bir karakterde değilim. O da beni istemedi ben de onu istemedim. İkimizde birbirimize gelmeye çalıştık ama olmadı. Ben çok aşıktım ölüyordum onun için" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Eyüboğlu Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Subaşı Haberler

500

Yorumlar (69)

Vatandaş:

Şu kadının haber yapılmaması için ülkecek para toplayalım ve ilgili yerlere verelim.

44
0
yanıtYanıtla
ASLAN:

senin parayla ne işin olur şeyma biz biliyoruz senin küçük tertemiz kalbini

26
0
yanıtYanıtla
Bum:

Ahahaha :)) bu iyiydi

yanıt0
yanıt0
onur:

ben para için katlanacak karakterde değilim demiş bak bak

19
0
yanıtYanıtla
GÜMÜŞ HATUN:

125 MİLYAR NAFAKA ARTI OTEL KEYFI TTAIL KEYFI ACUNDAN ALIYIOR. . . . . TABI BU SIMDI AKLI PARDA DEGIL. . . :))))))))))))))

yanıt8
yanıt0
XKADIN:

GERÇEKTEN GERİZEKALI OLDUĞUNU ANLIYAMACAK KADAR MI GERİZEKALISIN. . tabiki buna cevap veremeyecek kadar

15
0
yanıtYanıtla
ahmet:

sen ahlaksızın tekisin hepsi bu

10
0
yanıtYanıtla
aydın gorbi:

şeyma parakolik olmasa ne işi var acunla arkadaşın dedigi gibi ülkede binlerce parasız yakışıklı genç var o zaman kendinden 35 yaş büyük insanla niye evleniyorsun degilmi

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gereksiz bir isim . gündemi boşuna meşgul ediyosun

7
0
yanıtYanıtla
Zambado:

BUNLARI HABER YAPARLAR CUNKU SYONIS LERIN PROJESI

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title