Haberler

Şeyma'nın aldığı nafakayı paylaşan banka çalışanı sebebini açıkladı

Güncelleme:

Şeyma Subaşı'nın hesap hareketlerini çalıştığı bankanın sistemi üzerinden kayda alıp sosyal medyada paylaşan banka memuru önce işinden oldu, ardından savcılığa ihbar edildi. 9 yıla kadar hapsi istenen çalışan, "Magazinde çıkan haberlerden dolayı nafakasını merak ettiğim için hesabına girdim" dedi.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın hesap hareketlerini çalıştığı bankanın sistemi üzerinden kayda alıp sosyal medyada paylaşan banka memuru, önce işinden oldu, ardından savcılığa ihbar edildi. 9 yıla kadar hapsi istenen çalışan, "Magazinde çıkan haberlerden dolayı nafakasını merak ettiğim için hesabına girdim" dedi.

NAFAKA DOKÜMANLARI PAYLAŞILDI

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçen yıl anlaşmalı olarak boşanmış, aralarında imzalanan protokole göre; Ilıcalı'nın, Subaşı'ya aylık 125 bin lira nafaka ödemesine karar verilmişti.

Bu gelişmeden birkaç ay sonra sosyal medyada Subaşı'nın özel bir bankada bulunan hesabının ekran görüntüleri 'Ilıcalı'dan gelen 125 bin liralık nafakanın görüntüleri' adı altında paylaşıldı. Banka hemen inceleme başlattı.

BANKA ÇALIŞANI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Fotoğrafın, 2 Ocak'ta bankaya ait olarak kullanılan özel bir platformdan çekildiği, platformda oturum açan kişinin de kredi izleme ve analiz bölümünde çalışan Fulya A. olduğu belirlendi. Subaşı'ya ait varlık listesinin görüntülemesini yapma işinin Fulya A.'nın işi gereği olmadığı anlaşıldı.

İŞİNDEN OLDU

Fulya A, Subaşı'nın hesap hareketlerini görüntülediğini, üzerinde adı yazılı olan görüntüyü kendisinin çekip çekmediğini hatırlamadığını, kimseye göndermediğini, bankanın istifa etmesini istemesi üzerine iş akdini sonlandırdığını beyan etti.

"MAGAZİN HABERLERİNDEN DOLAYI MERAK ETTİM"

Genç kadın, magazindeki haberlerden dolayı merak ettiğini, bu nedenle görüntüyü kayda aldığını kabul etti. Çalışan, "Magazinde çıkan haberlerden dolayı nafakasını merak ettiğim için hesabına girdim" dedi.

Banka memuru tarafından kayıt altına alınan banka hesap incelemesinde; Subaşı'nın 340 liralık telefon faturası, 4.380 liralık EFT görüntüsü ve Acun Ilıcalı tarafından gönderilen nafaka parasının bilgileri vardı.

3 YILDAN 9 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Fulya A'ya Şeyma Subaşı'na karşı 'Kişisel verilerin kaydedilmesi ve bu verileri hukuka aykırı olarak verme suçlarını' işlediği gerekçesiyle iddianame düzenlendi. 3 yıldan 9 yıla kadar hapsi istenen banka görevlisi, Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Sosyal Medya Subaşı Banka Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (62)

müslüman öğretmen:

acun gibi muhafazakar ve müslüman içki içmeyen birine itibar suikastı yapılıyyor. kime ne kaç tane karısı olduğundan alan memnun satan memnun

2
43
yanıtYanıtla
Biri:

Bunun muslumanlikla alakasi yok icki icmeyince muslumanmi olunuyor ayrica suan acunun karisi yok sevgilisi var

yanıt0
yanıt0
Öğretmen:

Bn de öğretmenim ama senin gibilerinden utanıyorum . İnsanları öğretmenlikten soguttunuz

yanıt0
yanıt0
deist:

senin gibi öğretmenler oldukça bu ülkeden bir cacık olmaz.

yanıt34
yanıt4
aglot:

haklısın kardeşim

yanıt2
yanıt5
Mustafa er:

Kim o hangi muhafazakar sözünü ettiğiniz kişi ağa

yanıt1
yanıt0
yorumcu:

ne diyo bu?

yanıt0
yanıt0
Bankacıdan ne istediniz:

Şeyma gibiler yüzünden işinde olan bir insanın sırf birileri istemiyor diye işinden olması yetmiyormuş gibi hapis istenmesi adaletsizliği gösterir. Adam öldüren 9 yıl yatmadığı olup afla falan çıkıyorsa bu 9 yıl neye. Tazminat versin onu da bankadan kredi ile halletsinler, madem çok büyük suç. Hapis ne ya?

27
5
yanıtYanıtla
GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANAN BANKACI:

Amaç Şeyma in işten ayılması değil bir banka finans kurumu gizlilik içinde müşterilerinin bilgilerini korumak ile görevlidir bankacı kişi ifşa edemez kimsenin hesabını bu Şeyma ya da başkası x kişi farketmez görevini yapmamış işini kötüye kullanmış bu kişi için normaldir. Herkes hata yapar amaç hatadan ders almak.

yanıt6
yanıt2
Mustafa er:

Oluuur Sizde çalıştığınız işyerinde ÜZERINİZE DÜŞMEYEN İŞLERİ BASINDA SOSYAL MEDYADA YAYIN YAPIN SERVİS EDİN SONRADA ÖDÜL VERMELERİNİ BEKLEYİN ŞU DİPLOMALI CAHİLLER DAHA NE KADAR SIKINTI DERT VERMEYİ SÜRDÜRECEKSİNİZ GÜZEL ÜLKEMİZDE ACABA

yanıt0
yanıt0
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title