Haberler

Sevgilisiyle tatile çıkan Şeyma Subaşı, bikinili videosuyla dikkatleri üzerine çekti

Sevgilisi Guido Senia ile Miami'de tatil yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili videosuyla yine adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Acun Ilıcalı'ya canlı yayında attığı mesajla gündeme gelen Şeyma Subaşı, kızı Melisa'nın doğum gününü kutladıktan sonra sevgilisi Guido Senia ile Miami'ye gitti. Sevgilisiyle tatil yapan Subaşı, bu anları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

BİKİNİLİ VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Sevgilisiyle önce New York'a giden Şeyma Subaşı, dün Miami'ye uçtu. Yurt dışında yaşayan sevgilisiyle doyasıya vakit geçiren ve 2019 yılının büyük bir kısmını tatilde geçiren Subaşı, soluğu yine sahil kenarında aldı. Şezlonga uzanarak video çeken Subaşı'nın bikinisi ise dikkat çekti.

Sevgilisiyle tatile çıkan Şeyma Subaşı, bikinili videosuyla dikkatleri üzerine çekti

ACUN'A ATTIĞI MESAJ İFŞA OLMUŞTU

Televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta kendi kanalı TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk oldu. Canlı yayında sunuculara kendi telefonundan video izleten Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'dan gelen mesajla şoke oldu. Subaşı, attığı mesajda yurt dışına çıkacağı için otel masrafları konusunda Ilıcalı ile konuşmak istediğini söylemişti. Konu hakkında Instagram hesabından açıklama yapan Subaşı, Ilıcalı ile bir kızlarının olduğu bu sebepten de her konuda konuştuklarını belirterek anlayış istemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Miami Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (36)

DADAŞ:

ülke olarak bir sürü sıkıntı yaşadığımız bu günlerde tek mesele şeyma hanımın ne yaptığı demi bunu haber yapanlara diyecek bir şey bulamıyorum

34
1
yanıtYanıtla
TİPSİZ:

SAMSUNUN YÜZ KARASI

29
3
yanıtYanıtla
eren:

sanırı bu gidişle farklı fililerde oymaya başlayacak. aile terbiyesi nekadarda önemli.

28
3
yanıtYanıtla
gıcık:

Aile terbiyesi mutlaka önemli de bu öyle değil bu sonradan görme , ne oldum delisi

yanıt18
yanıt2
birikedimi7:

gidişin olur dönüşün olmaz inşallah

25
4
yanıtYanıtla
Isyankar01:

Iste boyle kadinlar yuzunden diger bayanlarda yoldan cikiyor.turkeyenin geldigi nokta milyonlarca seyma oldu memlekette

17
0
yanıtYanıtla
MUTLU:

Umarım acun bunlara bolca harçlık veriştir de yolda izde bir zahmete uğramazlar. . .

11
0
yanıtYanıtla
FATİH:

Avanta parayla yaşamak böyle olsa...elindeki en büyük kozu çocuğu..

10
0
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Bu gün Şeyma haberi yapmayacaksınız sandım, panikledim birden

10
0
yanıtYanıtla
osman:

bunu haber yapmak için kim ne kadar veriyor acaba.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title