Haberler

Sevgilisini Evli Erkekle Aldattı

Güncelleme:

Alacakaranlık serisinin başrol oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın ilişkisine gölge düştü.

Uzun süredir beraber olan Alacakaranlık serisinin başrol oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın ilişkisine gölge düştü.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük beğeni kazanan Twilight (Alacakaranlık) serisinin başrol oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson yaşadıkları uzun süredir aşk ile biliniyordu. Öyle ki çiftin Los Angles ve Londra'daki evlerinde beraber yaşamaya başlamışlardı. Fakat ünlü oyuncu Kristen Stewart geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile dünya magazin gündemini derinden sarstı. Ünlü oyuncu Stewart, yaptığı açıklama da genç kızların sevgilisi Pattinson'ı aldattığını söyledi.

Son olarak Snow White and the Huntsman (Pamuk Prenses ve Avcı) filminde oynayan Stewart'ın, filmin yönetmeni evli ve 2 çocuk babası Rupert Sanders'la kısa bir ilişki yaşadığı iddiası doğrulandı.

Basın açıklaması yapan Stewart, yaptığından dolayı büyük pişmanlık duyduğunu ve Robert Pattinson'a 'çok ama çok' aşık olduğunu söyledi. Sanders da yaptığı açıklamada ailesine bu acıyı yaşattığı için özür dilediğini belirtti. Robert Pattinson ise konuyla ilgili açıklama yapmazken, ünlü çiftin bundan sonraki dönemde ayrılıp ayrılmayacakları sorusu da hayranların kafasında soru işareti olarak yer alıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Robert Pattinson Kristen Stewart Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title