Haberler

Seren Serengil'in ardından Ece Erken de Alaatin Çakıcı ile fotoğraf paylaştı

Güncelleme:

İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı'yla geçtiğimiz gün fotoğraf paylaşan Seren Serengil'in ardından şimdi de Ece Erken, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla birlikte Çakıcı'yla çekildiği fotoğrafı Instagram'dan paylaştı.

Ece Erken, dün akşam Instagram hesabından Alaattin Çakıcı'yla birlikte çekildiği bir fotoğrafını paylaştı. Erken'in fotoğrafında sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu da yer aldı.

"AİLE DOSTUMUZ ALAATTİN ÇAKICI"

İki gün önce Seren Serengil sosyal medya hesabından Çakıcı'nın 30 yıllık aile dostu olduğunu açıklayarak bir fotoğraf paylaştı.

Serengil fotoğrafın altına da "Annemin, babamın ve benim 30 yıllık aile dostumuz Alaaddin çakıcı oğlu Ali çakıcı ve eski çorum milletvekili @vahitkayrıcı ile birlikte geçmişi yad ederek yemek yedik. Tekrardan aramızda olmasından çok mutluyuz" diye yazdı.

Seren Serengil'in ardından Ece Erken'de Alaatin Çakıcı ile fotoğraf paylaştı

"ALAATTİN ABİM İLE YALIKAVAK HATIRASI"

Serengil'den 2 gün sonra da Çakıcı'yla fotoğraf paylaşan diğer ünlü isim de Ece Erken oldu. Ece Erken, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte Bodrum'da Alaattin Çakıcı ile bir araya geldiğine dair paylaştığı fotoğrafa da "Alaattin abim ile Yalıkavak hatırası" diye yazdı.

Seren Serengil'in ardından Ece Erken'de Alaatin Çakıcı ile fotoğraf paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alaattin Çakıcı Instagram Ece Erken Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (82)

ERCAN:

Rahmetli Kemal Sunal ''''Kılıbık'''' filminde ne de güzel anlattı insanlarımızı. . . . . Hani kendi halinde kimseye karışmayan sesi çıkmayan sus pus iken kimsenin yüzüne bakmadığı adamdan saymadığı. . . . Ama yanlışlık eseri Kara Bela, katil, mafya sıfatını alınca herkesin saygı duyduğu el üstünde tuttuğu film. . .

61
1
yanıtYanıtla
Tutsushki takama:

Zübük te bir şaheser üstad

yanıt5
yanıt0
1234:

Ne komik durumdasınız, zavallılar.

59
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

sanatçı bozuntuları insan müsvetteleri

54
5
yanıtYanıtla
Tigran:

Güzel ülkem ne haldesin

52
6
yanıtYanıtla
yasin:

NERESI GÜZEL ?????

yanıt6
yanıt12
Karacadag:

En buyuk baba evine helal risk guturen babadir sen boş ver aladdini malatini

50
4
yanıtYanıtla
yazık:

kendini sağlam göstermek için şhow yapmaya başladılar ece gibi bir karaktersizle ne işi var alaattin çakıcının

51
2
yanıtYanıtla
caty:

adam çıkınca alaattin abileri oldu :D

51
0
yanıtYanıtla
Agri Bodrum ortakentli:

Ülkenin haline bak yazarlar siyasetciler hapiste bunlar disarda ve kral gibi yasiyorlar

40
11
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title