Haberler

Seren Serengil'den Eski Dostu Demet'e Salvo: Merhametten Anlayacak Son Kişidir

Güncelleme:

Demet Akalın, Şükran Ovalı'nın bebek haberini kendisinin verememesine sosyal medyadan isyan etti. Seren Serengil, programında eski dostuna "Merhametten anlayacak son kişidir." dedi.

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programında Seren Serengil çok tartışılacak sözlere imza attı.

"MERHAMETTEN ANLAYACAK SON KİŞİDİR!"

Şükran Ovalı'nın hamile olduğu haberini veren Duymayan Kalmasın'a sosyal medyadan mesaj yayınlayan Demet Akalın, "Kötülük her yerde! Şükran'ın elinden bu mesajı alana da yayınlayana da yazıklar olsun." yazdı. Programın sunucu Seren Serengil eski dostu Demet Akalın'a "Dostluktan da merhametten de anlayacak son kişi Demet Akalın'dır." dedi.


500

Yorumlar (14)

OSMAN:

seren hanım çok haklı bence doğru demiş

15
5
yanıtYanıtla
Hayırdır:

Bunlar hangi dünyanın insanı.. başka gezegende mi yaşıyorlar.. insanlar evlatlarını şehit veriyor şunun acı diye bahsettiği şeye bakın.. Allah akıl fikir vicdan versin..

15
0
yanıtYanıtla
nzn:

yahu bir tek şükran mı hamile ya. Demet de iyi ki bir anne oldu her şeyde en önde. Hamile bir anne adayı kalkıp adama küfür ederken tamam mıdır?? Sz nasıl insanlarsınız. Şükran da Demet de gitsin bu ülkeden ya.

10
1
yanıtYanıtla
wwww:

hamileliğini kendisi duyuramadı için mi ağalyıp sızlıyomuş . . . vahh vahh sanırsın cennetle müjdelendi başka derdi kalmadı gerzek takımı. . .

10
0
yanıtYanıtla
Derin:

Ah serencik yani demet demet toz kondurmuyordun ne oldu tekmeyi yedin boyle iste demetin yalakasiydin

9
0
yanıtYanıtla
HORASYUS:

Abi bu tip programlari yayindan kaldirmali bildigin dedikodu

7
1
yanıtYanıtla
Ayıp:

Seren hem suçlu hem güçlü her zamanki gibi. Bu kadın kendini ne sanıyor anlamıyorum.

3
5
yanıtYanıtla
İNSAN:

SEREN SERENGİL KONUŞMAKTAN CEZA YİYEN BAŞKALARININ HAYATINA MÜDAHALEDEN CEZA YİYEN BİR KADIN OLARAK HALA KONUŞUYORSUN BURDADA GÖRÜYORUZ Kİ TEK YAPABİLDİĞİN KONUŞMAK BOŞ KONNUŞMAK.

4
3
yanıtYanıtla
haklıya hakkı:

caner arbasıyla taksicinin arabasına çarptığında tartışırken şükran ovalı arabdan çıkmaya kalkınca sen dur hamilesin demiştir dün haberler sitesinde vardı biz serenden öğrenmedik sanamı kaldı demet herkezin ne yaptığı ona buna karışıyosun herşeye yorum tam kezban hareketleri söyle şarkını al paranı yaşa ününü 120 liraya kıyafet giy hayranından da verdiğin çizmeyi geri iste al bendende sana yorum

7
0
yanıtYanıtla
canan:

kim bunlar ya. . .

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title