Haberler

Seren Serengil, canlı yayında kendisine "İkiyüzlü" diyen Arto ile yüzleşti

Güncelleme:

Seren Serengil, birlikte program sunduğu Arto'nun kendisine "İkiyüzlü" demesinin ardından küplere bindi. Canlı yayında yüzleşen iki ünlü isim, birbirine sert sözlerle yüklendi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları salı günü yayınlanan bölümde Nihal Candan'ı konuk aldı. Sivri diliyle tanınan Arto ise canlı yayında Candan'a "Sen kimin parasıyla o lüks otelde kalıyorsun" diye sorunca Seren Serengil müdahale ederek sormaması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine program sunucuları arasında gerginlik çıktı.

"BENİ KISKANAN PAÇOZLARIN AĞZINA LAF VERİYORSUN"

Dün yayınlanan bölümde ise bu konuyu açan Serengil, Arto'ya dönerek "İş arkadaşlarına çalışırken hakaret ettiğin için belki ondan sana böyle davranıyorumdur. Hayatım boyunca hiç kimse bana ikiyüzlü demedi, hiç öyle biri de olmadım. Karakterim ve duruşum hep baki oldu. Evime çağırdığım ya da konuk aldığım kişi kim olursa olsun benim davranış biçimim ve şeklimin daha fazlası olamaz. Eğer sen bana ikiyüzlü diyorsan bunun altını doldurman gerekiyor. Unutma ki sen de bizim misafirimizdin şimdi buradasın. 25 yıllık arkadaşımsın ve benim böyle bir karakterimin olmadığını biliyorsun. Zaten beni o kadar çekemeyen, kıskanan paçozlar var ki sen onların ağzına laf veriyorsun" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil, canlı yayında kendisine 'İkiyüzlü' diyen Arto ile yüzleşti

"BENİM SORU SORMA TARZIM BU"

Serengil'in sözleri üzerine konuşan Arto ise "Benim de tarzım oydu. İstediğimizi sorabiliriz tabi ki. Ben sana ikiyüzlü derken o anlamda söylemedim sen de bunu biliyorsun. Ben orada kimseyi kayırmayalım anlamında söyledim" dedi.

Bir süre bu konu üzerinde konuşan iki ünlü yorumcu, yaşanan gerginliklerin özel hayatlarına taşınmadığını ve bu konunun üzerine aralarında bir küslük olmadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Nihal Candan Beyaz TV Arto Haberler

500

Yorumlar (34)

Kasımpaşa:

Haberi okumadım. Aşırı gereksiz bir haber diye düşünüyorum. Bunlar kim. Sanatçı desen değil. Oyuncu desen değil. TV de görsem kanal değiştiririm. Görüntü ve ses kirliliği

15
3
yanıtYanıtla
Shermin:

Hepimiz izliyıruz Dşz de Neden Görüntü Kirliliğ Iksun ki SEREN Gibi Olabilsek Diye Herkes Taklit Ediyo .??????

yanıt0
yanıt3
kardelen:

Saatlerce bu tipleri seyrettireceğinize, şehirde yaşamanın kuralları, ahlak, edep, sağlıkla, güncel konularla bilgilerin paylaşıldığı toplum psikolojisine davranışlara dokunacak, eğitici öğretici proğlamlar yapın, yayınlayın. Ama nerede ?

13
1
yanıtYanıtla
yarcan:

gözlere bak. . . karakolun önünden geçse sırf gözlerden dolayı nezarete alırlar bunu. . .

12
0
yanıtYanıtla
NERDEN BULURSUN BU SÖZLERI:

cok güldüm ALLAH da seni güldürsün

yanıt3
yanıt0
Ankara:

Arto haklıydi. Çok güzel bir soru sordu. Eğer bu soru Gülben Ergen’ e sorulsaydi Seren hanım çok mutlu olurdu. Kusura bakmayın Seren hanım ama, çok taraflı yorumlarınız var. Çifte standart uyguluyorsunuz. Şımarık, bir tarzla konuşan bayanın konuşma tarzını da beğendiğinizi söylediniz ya, söyleyecek lafım kalmadi. Erkekleri kaz gibi yolup atan bu hanımlar ne zamandır revaçta?Ekranlara getirilme sebepleri ne?

10
1
yanıtYanıtla
ALAYLI:

Ankaralı Ankara'' da ki dayıma selam söyle. Kendisi teşkilattan karakolda bekçi. .

yanıt1
yanıt1
HALİME:

SEVGİLİSİ OLUP SEVGİLİSİ SAYESİNDE PARALARI EZEN TÜM ÜNLÜ KADINLARI RESMEN BOMBALADI ARTO! KOLAY YOLLA PARA BULUP HAVA ATIP TOPLUMU MAHVEDENLERE DERS VERİYOR HER GÜN! DAHA GEÇEN AY MAHALLEMİZDE ÜNLÜ OLACAĞINA İNANIP EVDEN KAÇAN İKİ GENCECİK KIZ VARDI. DÜNYA ÇOK PİS. ARTO SONUNA KADAR ARKANDAYIZ!

10
0
yanıtYanıtla
yücel:

izledim. konu şu. konuk nihal candanadlı bayan evli erkekle aşk yaşamış. seren arto''nun sorularıyla onun üzerine gitmesine engel olmak istedi. arto karşı çıktı. ima yoluyla ”gülben olunca her konuda üstüne gidiyorsun kinle dolusun, bir diğerine de aynen. ama buraya gelen bir başkasını aynı şeyi yaptığı halde kolluyorsun. ”arto haklıydı.

9
0
yanıtYanıtla
Samim:

Oturup bu programımı seyrediyorsun

yanıt4
yanıt1
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title