Haberler

    Borçlarından dolayı ekonomik kriz yaşayan Serdar Ortaç'tan şaşırtan çıkış: Canımı mı alacak?

    Güncelleme:

    Koronavirüs nedeniyle işleri iptal olduğu için zor günler geçiren Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan'ın nafakasını ödeyememeye başladı. Geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne alan şarkıcı, borçlarından bahsederken "Canımı mı alacak, çalışıp ödeyeceğim" dedi.

    Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam Ataşehir bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Serdar Ortaç çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çekti. Eski eşi Chloe Loughnan'a nafaka ödemediğini doğrulayan Ortaç, borçlarını da sıraladı.

    "PARA TOPLADIKÇA NAFAKAYI ÖDÜYORUM"

    Eski eşi Chloe Loughnan'ın nafakasını ödemediğini kabul eden Ortaç, "Kız bu konuda çok haklı. Boşandık, nafaka konusunda anlaştık. Her ay ödemem gereken bir para var. Birinciyi ödeyemedim, sabretti. İkinciyi ödeyemedim sustu. Üçüncü, dördüncü derken hep sustu. Artık yazdı, 'Serdar bende burada aç mı kalayım? Benim de burada ihtiyaçlarım oluyor' diye. Özür diledim. Şimdi biraz toparladım, toparladıkça gönderiyorum. Ama tabi daha çok borcum var. Ses çıkarmıyor şu an, anlayış gösteriyor" ifadeleriyle hem kendi adına bir durum tespiti yaptı, hem de eski eşinden kameralar önünde bir kez daha özür diledi.

    Serdar Ortaç'tan şaşırtan açıklama: Canımı mı alacak?

    "CANIMI MI ALACAKLAR, ÇALIŞIP BORÇLARIMI ÖDEYECEĞİM"

    Ortaç dikkat çeken sözlerine şöyle devam etti: "Geçmiş günlere göre borçlarımı azalttım. Bir devlete vergi borcum var. Yapılandırmaya alacaklar. Bankaya borcum var, onları da yapılandıracaklar. Canımı mı alacak? Başka çaremiz yok. Çalışacağız, insanları eğlendireceğiz, kazanıp ödeyeceğiz."

    "HERKESİN DURUMU VAHİM"

    Serdar Ortaç, gece hayatının da pandemi koşulları ile birlikte yeni bir kimliğe büründüğünü dile getirdi. Ortaç, "Bundan sonra gece 12'de eğlence bitecek ve gidip uyuyacağız. Ben bu işe yıllar önce Karabiberim şarkısı ile başladığımda sabah 7'de bitirirdik bu işi. Şimdi daha iyi. Biz de yorulmuyoruz, dinleyende... Madalyonun diğer yüzünde ise çok başka bir tablo var. Çünkü gece hayatında, eğlenen insanlar mekandan çıktığı anda, taksicisinden, restoranına, valesinden, garsonuna herkes para kazanıyor. Hepsinin durumu vahim. Bu virüs 100 senede bir geliyor, bu da bize denk geldi, inşallah hep birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı.

    Serdar Ortaç'tan şaşırtan açıklama: Canımı mı alacak?

    TRİBÜTE ALBÜM YAPACAK

    Muhabirlerin yeni albüm sorularına da samimiyetle yanıt veren şarkıcı, "DMC ile beraber, eski şarkılarımdan 20 tane seçerek, diğer sanatçı arkadaşlara okutacağız. Orhan Gencebay'ın, Yıldız Tilbe'nin yaptığı gibi biz de "Sahibinin Sesi" topluyoruz. İçinde, Hadi Çal Giderken Kapımı, Karabiberim, Yaz Günü, Gitme, Yaz Yağmuru, Bilsem Ki, Mesafe, Şeytan, Korkma Kalbim gibi popüler şarkılardan seçtiğimiz bir albüm olacak." ifadeleriyle de hayranlarına müjdeyi verdi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Chloe Loughnan Serdar Ortaç Haberler

    500

    Yorumlar (72)

    acılımenemen:

    aç mı kalayım demiş , serdardan önce ne yapıyordu ? nasıl geçiniyordu ? Ya arkadaş bu nafaka olayı çok yanlış , sadece sigortası olmayan , evlenince çalışmamış ev hanımları ve sağlığı elverişsiz hanımlar için yapılmalı , diğerlerinin midesi nasıl kabul ediyor kendi alınteri olmayan parayı , yolunacak kaz misali yaklaşıyorlar, yanlış

    30
    4
    yanıtYanıtla
    Sakaryalı Hatun:

    Bu zamanda aklını kullanacaksın. Yıllarca okuyup 5, 6 bin için 1 ay boyunca çalışmak yerine bulacaksın zengin bir eş bir yıl evli kalıp ayrılacaksın ondan sonra ömür boyu nafakanı alıp keyfine bakacaksın. :))

    24
    8
    yanıtYanıtla
    Dostum Tıramp:

    Sen çözmüşsün işi bravo. Ama dikkatli ol birine denk gelirsin seni ana haberlerde izlemek istemeyiz.

    yanıt0
    yanıt0
    serhan:

    boşandın kişiye cocuk olmamasına ragmen ödeme yapmak kadar saçma bir durum yok erkekleri eziyor bu devlet hep. . sonradda adamlar krize giriyor öldürüyorlar

    25
    6
    yanıtYanıtla
    Vatandaş:

    Kadın hem terkedip gidiyor hemde çocuk yok haraç kesiyor sanki, birde aç mı kalacam diyor utanmadan Serdar Abi ses var akıl yok gibi sende bu sistemi çıkaranın Allah belasını versin

    24
    5
    yanıtYanıtla
    bu nasıl bir düzen:

    bu nasıl bir düzen anlamadım, taa çocukken başlar erkek çalışmaya 10 -11 yaşlarında markete git. bostanı sula, su getir eve, baban kardeşin kavga etti koş, kız kardeşi okuldan al falan vs. . . . sonra genç erkek ol eve para getir ekmek getir vs. . . sonra git bu ülke için 18 ay asker ol, sonra gel çalış para kazan ailen için , sonra kendi dügünün için para biriktir vs. . sonra bir kaşık düşmanı ile evlen hem senin kesenden yesin hem hayatını cehenneme çevirsin, sonrada boşan eski eşe nafaka için çalış

    yanıt7
    yanıt3
    GEREKSİZ:

    Benim anlamadığım eski eşi gayet sağlıklı, neden kendi parasını kazanmıyor? Eğer S. Ortaç ile evlenmese idi aç mı kalacaktı?

    22
    4
    yanıtYanıtla
    Mehmet:

    Bu sacmaligin kaldirilmasi lazim. Nafaka ortak cocuga verilmeli varsa. Kadin erkek sevmis evlenmisler bosaninca ömür boyu erkek harac vermek zorunda.

    20
    5
    yanıtYanıtla
    Kim:

    kadınlar boşanınca erkekler niye nafaka alamıyor adama ne karılık yapmış da bir de nafaka talep ediyor ne dandik kanunlarimiz var arkadassss

    18
    5
    yanıtYanıtla
    aga:

    ulke dandik kanunlar ile dolu madem kadin aliyor ise erkek de alma haki var kadin erkek esit degil mi dul karilardan oy alacagiz diye dokunmiyorlar zaten dullar bunlara yine oy vermez evlenmek demek insanlarin hayatini maf etmek oldu onun icin asla evlenemeyin bela aramiyorsaniz

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title