Haberler

Seray Sever'in canlı yayında hayat pahalılığı hakkında söyledikleri tepki çekti

Güncelleme:

Uzun bir süre sonra ekranlara geri dönen Seray Sever, sunuculuğunu yaptığı programda Hakan Hatipoğlu'nun "Gülmek bile lüks oldu" demesi üzerine "Fasulye pahalıysa yemeyeceksin, ucuz sebze yiyeceksin" dedi. Seray'ın sözleri karşısında partneri bile tepkisiz kaldı.

TV8 ekranlarında 'Gel Yazın Konuşalım' isimli programda Hakan Hatipoğlu ile program sunan Seray Sever, toplumda yaşanan sorunlarla ilgili söyledikleriyle herkesi şaşırttı.

"İNSANLARIN YANINDA BOMBALAR PATLAMIYOR"

Hakan Hatipoğlu 'İnsanların hayatları zor; ekonomik problem çeken var nasıl gülsün bu insan' deyince Sever şunları söyledi: "Şöyle gülsün bu insan; en azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor. Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım... En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim!

Seray Sever'in canlı yayında hayat pahalılığı hakkında söyledikleri tepki çekti

"FASULYE PAHALIYSA YEMEYECEKSİN"

Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin..." Sever'in bu sözleri üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Hatipoğlu bile ne diyeceğini bilemedi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Seray Sever'in sözleri sosyal medyada da kısa sürede büyük yankı uyandırdı. İşte Sever'in sözlerine Twitter'dan gelen bazı tepkiler:

Seray Sever'in canlı yayında hayat pahalılığı hakkında söyledikleri tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Hatipoğlu Seray Sever Haberler

500

Yorumlar (105)

Cengiz DİNÇ:

Var kardeşim olmaz mı köylü bile sebzesini pazardan marketten alıyor hazıra rahata alıştık köylü yumurtayı marketten alır mı yahu ama alıyor sebep?Tembelliiiiiikkk

54
23
yanıtYanıtla
mertt:

tembellik değil yem pahalı mazot pahalı gübre pahalı eeee satarken ürünler ucuz. üretirmi köylü bu durumda cengiz cengiz biraz mantık lazım sana

yanıt18
yanıt5
HAKLI:

noktasına virgülüne kadar katılıyorum mazot pahalı gübre pahalı diye zırvalayanlar köyden bi haber insanlar mazot desteğiyle mazot desteklemeyle de gübre ihtiyacı fazlasıyla karşılanıyor hatta çiftçiler destekleme alabilmek adına tarlaları ekip hasat bile yapmıyorlar sonrada hayat pahalı pahalı değil rahata ve hazıra alıştınız

yanıt22
yanıt10
Kadıköy:

KAdın doğru söylemiş biraz şükredin görünüşte herkes ağlıyor ama telefonlar arabalar son model tatil ve eğlence merkezleri sahiller her yerde ful ama ne hikmetse para yok. Yapmayın Allah kanmıyor bu numaralara

18
8
yanıtYanıtla
Mervenur:

Ben yillardir Yurt disinda yasiyorum ve calisiyorum. Cok iyi bir meslegim olmasina karsin, baska alanda da calistim. Hicbir Zaman bu is bana göre degil demedim. Türkiye''de maalesef insanlarimizin bir cogu hazirci, hep daha fazlasi olsun diyorlar ama calismak da pek istemiyorlar. Kadin burada hakli, ben de pazarda bir sebzeyi pahali buluyorsam, gidip baska bir sebze aliyorum. Herkes ayarini bilmeli ve ayagini yorganina göre uzatmali. Benim durumum belli, gidip de her gün havyar yiyene mi özeneyi

16
6
yanıtYanıtla
Mervenur:

Bir de bizim insanimiza Dogru bilinen bir seyi söylemeyeceksin. Cünkü kendisi her Zaman Dogrusunu biliyor. Tabii ki yasamda basarili olmak icin, Zengin olmak icin cok önemli kriterler var. Kader denilen bir kavram var. Ama oturdugun yerden Dogru söyleyeni elestirmek ve hakaret etmek cok daha kolay geliyor degil mi? Surada Dogru Düzgün yazilan yorumlara bile muhalefet oluyorlar. Bircok kisi demiyor ki, elimde olan bana yeter. Hep bir söylenme, hep bir parasi olana düsman olma. Hayret ediyorum.

yanıt1
yanıt2
Mervenur:

Meslegim geregi ve kisisel ilgi alanim oldugu icin ekonomi ve sosyoloji konulariyla cok ilgiliyim. Zaten benim yazdiklarimi Türkiye''de yasayan arkadaslar da belirtmisler. Ben her izne gittigimde; cogunun elinde en son telefonlar görüyorum, en moda kiyafetler. Pazarlar dolu, marketler desen tiklim tiklim. Kimse de öyle fiyatlara filan bakmiyor. Ama ben bakiyorum, hatta kiyasliyorum. Biz Türkiye''de domateslerin denizlere de döküldügünü okuduk. Bunlar da gercekleri yazik ki degistirmiyor.

yanıt1
yanıt0
ENİS:

GERÇEK BİR ÇİFTÇİ VE ÜRETİCİ OLARAK SÖYLÜYORUM: SERAY HANIM DOĞRU SÖYLEMİŞ. EVET KARDEŞİM, PAHALI OLAN SEBZEYİ YE-ME-YİN. BİR, İK HAFTA PAZARDAN TAZE FASULYE, BARBUNNYA, BAMYA VE BÖRÜLCE ALMAYIN, BAKIN FİYATALAR NASIL DÜŞÜYORMUŞ GÖRÜN. KIŞIN PATLICAN-BİBER-DOMATES-KABAK-PATATES PAHALI DİYENLER. BIRAKIN GEVEZELİĞİ, ŞİMDİ HEPSİ UCUZLADI. BOL, BOL YİYİN, ALIN İPE DİZİN, BALKONUNUZA ASIN, KIŞIN YİYİN! BOL KARPUZ TÜKETİN. PAHALI MEYVEDEN DE UZAK DURUN. PİYASAYI TERBİYE EDİN!

19
3
yanıtYanıtla
Helal Olsun:

Köyde yetişmiş biri olarak söylüyorum toplasan 4 tane tavuk yoktur. marulu bile satın alıyoruz. Eskiden heryer buğday nohut olurdu yolmaya giderdik. 30 kişi 40 kışı şimdi 5 kişi bulursan şükredersin. Tembeliz. Herkes yiyecek de kim üretecek. Üretmiyoruz. Tembelleştik çalışması zorumuza gidiyor.

yanıt2
yanıt0
...:

pahalı olan gazı elektiriği suyu ne yapalım. devamlı artan vergilere nasıl yetişelim. fasulyeden insanların beyinleri de fasulye kılçığından ibaret galiba

yanıt4
yanıt2
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title