Haberler

Sen Anlat Karadeniz, Meryem Dizisinin İpini Çekti

Güncelleme:

Reytinglerde Diriliş Ertuğrul'la kapışan Meryem dizisi, Sen Anlat Karadeniz'in yayın hayatına başlamasının ardından düşüşe geçmişti. Bu hızlı düşüş, iddialı diziye final kararı aldırttı.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş'ın yer aldığı Meryem dizisi için final kararı alındı.

'SEN ANLAT KARADENİZ' İPİNİ ÇEKTİ

Ekrana geldiği ilk günden itibaren sürekli yükselen grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Meryem dizisi, Diriliş Ertuğrul'un bile alt eden Sen Anlat Karadeniz'in yayın hayatına başlamasının ardından hızlı bir düşüşe geçti. Bu düşüşün önüne geçemeyen yapımcı, 30. bölümde final kararı aldı.

FİNAL FRAGMANI YAYINLANDI

30. bölüm itibariyle ekran serüvenini sonlandıracak Meryem'in son bölüm fragmanı önceki gün yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Meryem-Savaş, Burcu-Güçlü aşkı doludizgin devam ederken, Oktay, Derin, Beliz ve Sargun ailesinin hikâyesi ise merak konusu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemal Toktaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

birisi:

yok dirilişin önüne geçmişte yok bilmem nede reklam reklam insanlarda bu sözlere inanarak merak tan izledi bu diziyi hiç izlemedim ama konusuda ya mafyadır yada zengin kız fakir erkek aşktır başka ne olabilir

16
26
yanıtYanıtla
Al Birine Vur Ötekine:

Birisi doğru tespit: Mafya

yanıt1
yanıt1
Hakan Han:

Sevgili öğrenci velileri ; Lütfen sizlerde benim gibi dizi saatinde çocuklarınıza tv kapatıp kitap okuma saati yapın. Yoksa toplumda cahil, gereksiz, şiddet yanlısı tipler çoğalmaya başlar.

38
1
yanıtYanıtla
MUALLA:

SEN ANLAT KARADENİZ BİŞEYE BENZEMİYOR NİYE ABARTIYORSUNUZ Kİ

31
8
yanıtYanıtla
BURSALI:

Yani diriliş''i çok seven ve izleyen birisi olarak, son 4 haftadır Sen anlat Karadeniz''den başka diziyi izleyemez oldum çarşamba günleri. . Gerçekten çok güzel bir yapım sonuna kadar hakediyorlar. .

11
16
yanıtYanıtla
ERCAN:

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİ BUGÜNE KADAR İZLEDİĞİM BİRÇOK DİZİLERE DAMGA VURAN FENOMEN DİZİ OYUNCU KADROSUYLA DAMGA VURDU İŞTE BUDUR DERİM :)

15
9
yanıtYanıtla
ALMANYALI:

Bu dizilerin nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Türk milleti böyle kandırılıyor işte, bütün diziler hep aynı, dram ve duygu sömürüsü. El ilimle bilimle uğraşırken, biz geri geri gitmeye devam ediyoruz.

19
4
yanıtYanıtla
DİRİLİŞ:

sen anlat karadenizi izleyenin psikolojisi kesin bozuktur

10
13
yanıtYanıtla
gül gültekin:

senin pskolijin bozok galiba git ya gül gibi dizi ye neler diyolar hayret birşey

yanıt2
yanıt2
fatma eliz:

senin ki olabilir mi acaba salak ya

yanıt1
yanıt2
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title