Haberler

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, bikinili pozunu paylaştı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla fenomen olan şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, Instagram hesabından bikinili pozunu paylaştı. Yalçınkaya'nın pozunu gören takipçileri "Aman baban görmesin" yorumları yapıldı.

MasterChef Türkiye'nin sert mizaçlı şefi Mehmet Yalçınkaya'nın 18 yaşındaki kızı Sude Yalçınkaya, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla kısa sürede fenomen oldu. Şimdilerde Dominik'te tatil yapan Yalçınkaya, bikinili pozunu paylaşmayı da ihmal etmedi.

SERE SERPE POZ VERDİ

Instagram'da geniş bir hayran kitlesine ulaşan Sude Yalçınkaya, sarı bikinili pozlarını paylaştı. Ailesiyle tatilde olan Yalçınkaya, bikiniyle bir ağacın gövdesine uzanarak poz veren Sude Yalçınkaya, o anları "Yaz bebeğim" notuyla paylaştı.

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, bikinili pozunu paylaştı

KIYAFETİYLE GÜNEŞLENDİ

Farkında olmadan kıyafetiyle güneşlenen Sude Yalçınkaya, 3 gün önce yayınladığı bir pozunu da "Yanlış bir şekilde neden yanmamalısınız, işte bu yüzden" diyerek paylaşmıştı. Kızının paylaşımını gören Mehmet Yalçınkaya ise "Sana demiştik" yorumunu yaptı.

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, bikinili pozunu paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Dominik Cumhuriyeti Mehmet Yalçınkaya masterchef Instagram Haberler

500

Yorumlar (8)

Başkan Ünsal:

Habere bak milletin derti ne sizin dertiniz ne çocuklar kadınlar insanlar ölüyor ne imiş piki ni ile poz vermiş çuvalla verecek değil ya

152
8
yanıtYanıtla
ahmet say:

babası gibi çirkin

73
18
yanıtYanıtla
Mehmet Gündüz:

Hangi sıfatla haber oluyor bu kız? Sırf anası-babası ünlü diye gündem olan insanlar..

16
4
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

Birinci kız da babası da çirkin değil. Güzellik görecelidir. İkincisi Mehmet Şef adam gibi adamdır. Ne yapacağını bilir. Üçüncüsü de birine sallamadan önce onun geçtiği yolların yarısından geçmişmisin bir bakalım.. Eline klavye alan boş kafalar önünüze gelene sallamaktan hiç çekinmiyorsunuz.

4
11
yanıtYanıtla
ahmet say:

sende haklısın çıkıp televizyonda reyting uğruna karşıdaki insanları küçük düşürmek çok önemli bir iş değil mi ülkedeki egolu insanlar kendini geliştirseydi şuan ekonomimiz bu durumda olmazdı

yanıt10
yanıt2
Osman Tuna :

Kimi küçük düşürmüş kardeşim? Ayrıca öyle bir şey varsa yaptığını ayıplarsın şu çirkin bu güzel bilmem ne demezsin. Ben adamın şefliğinden, buraya kadar gelmek için geçtiği yollardan bahsetmek istedim. Dar açıdan bakarsan TVye çıkmış işte egolu onu bunu küçümsüyor.. Sevmiyorsan sevmezsin ama yaptığın şey normal değil.

yanıt1
yanıt2
Pelin Bozbay:

Ahmet say ne iğrenç bir insansın! Birini sevmek zorunda değilsin ama kalkıp da bu şekilde konusamazsin. Çirkinlik ve güzellik kavramları göreceli bir şey ki onu geçtim sanırım kendini brat pitt falan sanıyorsun? Hoş benzesen bile senin için çirkin dışın bı halta yaramaz. Ve bu yorumu beğenen 70 kişinin insan olduğundan şüpheliyim. Müslümanım diye etrafta lak lak edene kadar Müslümanlık nedir öğrenin. İnsanım diyene kadar insanlık ne demek öğrenin. Öğrendim eğimle kemigimle.

9
2
yanıtYanıtla
ahmet say:

72 kişi beğenmiş demekki çoğunluk çirkinlikten yana müslümanlıkla bunun ne alakası var çirkin çirkindir müslüman biri bikiniyle pozmu verir

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title