Haberler

Şebnem Bozoklu, Takipçisine Verdiği Cevapla Kahkahaya Boğdu!

Güncelleme:

Oyuncu Şebnem Bozoklu'nun takipçisine verdiği cevap kahkahaya boğdu. Takipçisinin "Film için orada olduğunuzu cümle alem biliyor" yorumuna "Yok biz hep 1915 yılının giysileri ve eşyalarıyla her pazar piknik yaparız. Her halde film" cevabını verdi.

Oyuncu Şebnem Bozoklu, rol arkadaşları Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay'la ile sette çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu, fotoğrafına yorum yapan takipçisine verdiği cevapla herkesi kahkahaya boğdu.

"HER HALDE FİLM"

Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay'la beraber sette çekildiği bu fotoğrafı paylaşan Bozoklu, "Pek sevgili Erkan Kolçak Köstendil, Ali Atay ve bendeniz bir piknikte" notunu düştü. Bir takipçisi bu fotoğrafın altında, "Film için orada olduğunuzu cümle alem biliyor:)" yazınca yoruma kayıtsız kalmayan Bozoklu, "Yok biz hep 1915 yılının giysileri ve eşyalarıyla her pazar piknik yaparız. E her halde film" şeklinde cevap yazması takipçilerini güldürdü.

Şebnem Bozoklu, Takipçisine Verdiği Cevapla Kahkahaya Boğdu!

SORULAN SORUYA AŞIRI TEPKİSİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Oyuncu, yakın zaman önce Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle yaşadığı sorunla gündeme gelmişti. Festival kapsamında ünlülerle kültür-sanat söyleşileri yapan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Bozoklu'ya mikrofon uzattı ve Antalya Film Festivali'nde Ulusal Yarışma'nın iptal edilmesi hakkındaki görüşünü sordu. Oyuncu, annesiyle kucaklaşmak üzere olduğu bir anda öğrencilerin soru sormasına mı, yoksa soruya mı bozuldu bilinmez, acayip tepki gösterdi. Sinirleri bozulan ve ağlamaklı olan Bozoklu'yu mikrofonu tutan öğrencinin özür dilemesi bile yatıştırmadı. Küçük bir olay büyüyünce, araya festival yetkilileri girdi.

Şebnem Bozoklu, Takipçisine Verdiği Cevapla Kahkahaya Boğdu!

Şebnem Bozoklu Takipçisi Verdiği Cevapla Kahkahaya Boğdu!

Şebnem Bozoklu Takipçisi Verdiği Cevapla Kahkahaya Boğdu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şebnem Bozoklu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

KafKef:

KAHKAHA TUFANI CİDDEN GÜLMEKTEN ALTIMA SIÇTIM

21
3
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Bunların her tarafı sanatçı olsa kaç yazar? çocuğu yaşında öğrencileri tersler, milletle kafa yapar sorarsan sanatçı.

17
5
yanıtYanıtla
Yorumcuyum:

Önüne gelen sanatçı olmuş ne sanat ne hiç fikri olamayanlar yorum yapmış günümüzde sanatçı yok sanatçı bir sanat eseri kazandırmalı bunlar zanaatçı yanı olan bir eseri para kazanmak için sergileyenler yeni tablolar yapan bir adam ressamdır sanatçıdır ama aynı tabloyu 50 defa çizip satan adam zanaatçıdır lütfen artık sanatçı demeyelim şu işçilere

10
5
yanıtYanıtla
drjohnfire:

Bu kadına hayranım 3

3
12
yanıtYanıtla
Bir Ülkücü:

Böyle Bir Karım Olsun,,,partimden vazgeçerim.

7
4
yanıtYanıtla
Murat:

ne güldümya hay Allah.

yanıt0
yanıt1
Berk:

Dikkat et de, karında senden vazgeçmesin.

yanıt0
yanıt0
dostane:

sen bir kadın için partinden davan dan vazgeçiyorsan sen zaten bir ülkücü değil çıkarcı bir düzenbazsın

yanıt0
yanıt0
zırto:

hayvan

2
6
yanıtYanıtla
DİKKAT:

GAYETTE GÜZEL ESPİRİ YAPMIŞ KISKANMAYIN BU KADAR İNSANLARI

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title