Haberler

Şarkıcı Zeynep Casalini ile Tahsin Berk Boşanıyor

Güncelleme:

Beş yıl önce Bodrum'da nikah masasına oturan Zeynep Casalini ve Tahsin Berk, boşanma kararı aldı.

Beş yıl önce Bodrum'da nikah masasına oturan ve bir süredir orda yaşayan şarkıcı Zeynep Casalini, büyük aşkı Tahsin Berk'den boşanma kararı aldı.

EVLERİ AYIRDILAR

Ünlü şarkıcı, bu kararın ardından Bodrum'daki birlikte yaşadıkları evden ayrılarak ilçe merkezinde bulunan iki katlı bir başka eve taşındı.

"KIZIMI BABASINDAN AYIRMAYI ASLA DÜŞÜNEMEM"

Evlendikten bir yıl sonra anne olan Casalini'nin, yakın çevresine "Kızımız Daphne için görüşmeye devam ediyoruz. Kızımı çok sevdiği babasından ayırmayı asla düşünemem" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Casalini Tahsin Berk Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (13)

vstandasMobil-ANDROID:

ata bak jokeye bak arkadaş.

27
6
yanıtYanıtla
hayri gülleMobil-ANDROID:

adam ar hirsizlarina benziyor

17
3
yanıtYanıtla
4.murat:

kadın ihtiyarlamış, adam çocuk kazanmış. . kadını kendine bağlamış. . ayrılsalarda bu adam başka hatunlara gider ama bu kadını da bırakmaz. . durum öyle gösteriyor. .

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

halbuki adam çok yiğit bir tip kadını taşıyabilirdi :)

6
0
yanıtYanıtla
oktay:

yiğitlik boy posla olmaz zelüha hanfendi

yanıt7
yanıt4
Nüfus memuru:

Kizlarinin ismi ''Daphne'' imis. Defne deseniz ya suna. Antik Yunan Medeniyeti zamaninda mi yasiyoruz ?

6
0
yanıtYanıtla
Meltem:

Adam tam Selahattin

2
2
yanıtYanıtla
meltem:

Adam aynı yalan dünya selahattin

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gines rekorlar kitabı hahaha

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yine lan yine ddddd

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title