Haberler

Şarkıcı Sibel Tüzün, kendisine ağır sözler söyleyen eski eşiyle uzlaşmadı

Güncelleme:

Şarkıcı Sibel Tüzün, eski eşinin kendisi hakkında söylediği "İstanbul'un yarısıyla yatmış" cümlesini affetmedi. Tüzün, şikayetçi olduğu eski eşiyle uzlaşmayı da kabul etmedi.

Şarkıcı Sibel Tüzün, 2016 yılında boşandığı Ender Balcı'nın kendisini tehdit ettiğini belirterek, mahkemeye başvurmuştu. Ardından eski eşler, nafaka davasında da karşı karşıya geldi. Dava süreci devam ederken Ender Balcı'dan ağızları açık bırakan bir paylaşım geldi.

"İSTANBUL'UN YARISIYLA YATMIŞ"

Eski eşi, Sibel Tüzün hakkında " İstanbul'un yarısıyla yatmış, sürekli kocalarını aldatan kadın" şeklinde bir paylaşım yaptı. Bunun üzerine şarkıcı, eski eşinden şikayetçi oldu.

Şarkıcı Sibel Tüzün, kendisine ağır sözler söyleyen eski eşiyle uzlaşmadı

"HAKARET ETMEDİM"

Sabah'ta yer alan habere göre; İfadesi alınan Ender Balcı, hakaret kastı olmadığını söyledi. Dosya uzlaşma bürosuna gönderildi ancak Sibel Tüzün, eski eşiyle uzlaşmadı. Hakkında 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Ender Balcı, mahkemede "Bana attığı mesaja cevap verdim, hakaret etmedim" dedi. İkilinin arasındaki duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Şarkıcı Sibel Tüzün, kendisine ağır sözler söyleyen eski eşiyle uzlaşmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sibel Tüzün İstanbul Balcı Haberler

500

Yorumlar (34)

Ne yazayım mesela?:

Bunların bir de çocuğu mu var? Adam olana yakışmaz bu laf. Eski karına hatrın yoksa çocuğuna olsun.

79
6
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Evlenmeden görmedinmi kardeş nasıl biri olduğunu.

75
8
yanıtYanıtla
SA:

BİSİKLET KİRALIKSA BİR TUR DA BEN BİNEYİM DEDİ HERHALDE

yanıt22
yanıt9
EDA61:

ADAM DOGRU SÖYLÜYOR GENELDE ÜNLÜLER HER ÖNÜNE GELENLE ASNA FISNA

36
30
yanıtYanıtla
SEBNEM:

BELKI DOGRU DEDIGIN FAKAT O KISILERDE ALELADE KISILERLE YATMUYOR YINE AYNI CEMIYET INSANLARINLA YATIYOR O ADAM YANI HAK VERDIGIN KISI GIBILERINLE

yanıt6
yanıt4
ZEYNEP:

EVLENMESEYDİ MADEM BU KADAR DERTLİYMİŞ BU KONUDAN.

yanıt2
yanıt0
3004:

sen eşinle evlenirken bazı seylerı bılerek o ilişkiye başladın o zaman iyiydide şimdi ayrılırken mi aklına geldi bu hiç eşine saygını bile gectim kendinede saygın yok hele küçüçük cocuguna hiç yok iyi yapmıssınız Sibel Hanım

35
8
yanıtYanıtla
hasan:

aynı kaderimi paylaşıyorsunuz?

yanıt4
yanıt17
BASAN:

Hasan efendi zannedersem sen Ender''le aynı kaderi paylaşıyorsun, yaran ondan.

yanıt2
yanıt3
XC:

Nafaka olayı çok adaletsizlik Asalak kadınlardan ülke bıktı. Sırf nafaka almak için boşananlar tanıdım. Özgürüm ben diyip kucaktan kucaga atlayanlar gordüm. Günümüzün en adaletsiz olayıdır ve aile yıkma durumudur Aile kavramına terstir. Boşanmak 2 taraflı bir durumsa neden Nafaka var Bu nasıl bi mantık???

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title