Haberler

Şarkıcı Hadise, En Büyük Hayalini Gerçekleştirdi

Güncelleme:

Hadise en büyük hayali olan ünlü ressam Frida Kaklo'nun evini ziyaret etti. Şarkıcı, "En büyük hayallerimden birini gerçekleştirdim" dedi.

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, kısa bir tatil için Meksika'nın yolunu tuttu. Başarılı şarkıcı,hayranı olduğu ressam Frida Kahlo'nun Coyoacán'daki doğup büyüdüğü 'CasaAzul' adlı müze evini ziyaret etti.

"ÇOK ETKİLENDİM"

Yakınlarına ve kendisine üzerinde 1907'de ölen Frida Kahlo'nun fotoğraflarının yer aldığı tişörtler aldı. Hadise ''En büyük hayallerimden biri Frida'nın evini görmekti. Çok etkilendim'' dedi.

Şarkıcı Hadise, En Büyük Hayalini Gerçekleştirdi

Şarkıcı Hadise, En Büyük Hayalini Gerçekleştirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Frida Kahlo Haberler

500

Yorumlar (29)

Dürbünlü:

hadisenin hiç tövbeler rdipte dogru yola gelme gibi birçok niyyetinin olmadıgı anlaşılmıştır.şu anda gittiği yol onu cehennemin en alt tabakasına götürecegi muhakkaktır.Allah hidayet versin.

24
14
yanıtYanıtla
Öğretmen Dede:

Aynen katılıyorum dürbünlü bey.

yanıt13
yanıt9
radar:

sen orjinal olan mısın abi ?

yanıt0
yanıt0
qwertyu:

sanane arkadaş nere giderse gitsin ister islamı seçsin ister hristiyanlık ister ateist olsun ister böyle devam etsin seni ne ilgilendiriyor

yanıt7
yanıt4
hopalı:

müslümanlığın temel şartı dürüst olmaktır dürbünlü bey yoksa senin gibi gece gündüz uyumadan yorum yapıp ona buna fesatlık yapanlar cennete gideceğine inanmıyorum Allahın işine bile karışmaya başladın sen çıtayı biraz daha yükseltiyorsun yakında peygamber ilan edersin kendini

yanıt2
yanıt5
Dürbünlü:

HOPALI vatandaş ben 10 yıl ilim tahsil ettim,,kuranı kerimi ezbere bilirim,senin hiçbir dini bilgin yok sanırım,,be adam insanlara nasihat etmek nezamandan beri Allahın işine karışmak oldu..?? çok cahil biri olduğunu belli ettin hopalı.

yanıt1
yanıt1
X-X-X-X-L:

radar sen yan sanayimisin

yanıt0
yanıt1
dürbünlünün dürbünü:

Şeyhülislam, din uleması dürbünlü hazretleri magazin bölümüne teşrif ettiler. Gözümüz aydın Türkiye. . . .

yanıt1
yanıt0
Murat:

Defol git ülkene yeter artık seni görmekten bıktık artık

23
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Boş insanlar en işin var meksikalı gavatla git o zaman orda yaşa burda parayı buldun bu ülkeyi beyenmiyorsun

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title