Haberler

Sandık Kokusu'nun 4. Bölümünde Neler Yaşandı?

Güncelleme:

Atilla'nın elinin yaralandığı baskın sonrası Karsu ile yakınlaşır. Filiz ucuz estetikçiye gidince alerji olur ve hastaneye gitmek zorunda kalır. Karsu çalışmaya karar verir ve Ozan ile tekne turuna çıkarlar. Filiz gece yürüyüşünde Atilla'yı hırsız sanar ve evlerine girerken yakalanır.

Sandık Kokusu'nun 4. Bölümünde;

Baskında eli yaralanan Atilla, eve dönerken Karsu ile karşılaşır. Köpek ısırdı dese de Karsu'nun içi rahat etmez ve birlikte hastaneye giderler. Bu olay ikiliyi yakınlaştırır. Karsu çocukları okula yazdırır ve okul için alışveriş yapar.

Ancak masraflar düşündüğünden fazla tutar. Ucuz estetikçiye giden Filiz, alerji olur. Karsu onu apar topar hastaneye götürür. Bir de hastaneye borçlanırlar. Karsu, evdekilere çalışacağını açıklar. Ozan İstanbul'a gelir ve birlikte tekneyle gezerler.

Filiz, gece yürüyüşünde baskından dönen siyahlar içindeki Atilla'yı görür ve hırsız sanır. Atilla, Deniz'in yardımıyla Filizler'in evine girer ve dolaba saklanır. Karsu dolabı açınca Atilla'yla karşılaşır.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Sandık Kokusu Alerji Karsu Dizi Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title