Haberler

Sakallarını Uzatan Mehmet Akif Alakurt, Tanınmaz Halde

Güncelleme:

Sıla dizisi ile adını duyurduktan sonra şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan yakışıklı oyuncu Mehmet Akif Alakurt, son hali ile hayranlarını şaşkına uğrattı.

Cansu Dere'yle başrolünü oynadığı Sıla dizisiyle milyonları kendisine hayran bırakan Mehmet Akif Alakurt'un son hali görenleri şaşkına çevirdi.

İTİRAFIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Başrolünde yer aldığı 'Sıla'nın final yapmasının ardından 'Adanalı' dizisinde yer alan Mehmet Akif Alakurt, yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulunmuştu.

Sakallarını Uzatan Mehmet Akif Alakurt, Tanınmaz Halde

"ADANALI'DA OYNADIĞIM İÇİN PİŞMANIM"

Başrollerini Oktay Kaynarca ile paylaştığı diziden dolayı büyük pişmanlık duyduğunu söyleyen Alakurt, resmi Instagram sayfasında şu açıklamayı yaptı: "Adanalı fanlarına duyuru! Sizin severek izlediğiniz bu dizi benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir."

İşte Mehmet Akif Alakurt'un son hali;

Sakallarını Uzatan Mehmet Akif Alakurt, Tanınmaz Halde

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Alakurt Cansu Dere Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

Xbeyx:

Bu vatan evlatlarına TC gençleri diyen adama bu haberi yaparak neden pirim veriyorsunuz benim ülkemi onun fedakar gençlerini kımse aşağılayamaz onların sayesinde kazandığı paralar ile bu pozları verdiğinin ekmek yeddiğinin farkında değil bu adam hiç kımse bu ülkenin ekmeğini yiyip sonra hakarat etme hakkına sahip değildir.

17
3
yanıtYanıtla
vatan sever:

buda vatan haini gencler biraz takip edin

14
3
yanıtYanıtla
2023 SEVDALISI REİS HAYRANI:

ya he kardes sizden baska herkez hain bi siz vatanseversiniz BIRAKIN BU AYAKLARI . . . .

yanıt0
yanıt2
brzz:

şaka gibisiniz istediğinize vatan haini demek ne kadar kolay olmuş sizin için. İftira atmayın sonuçta TC gençleri demekle anaysaya göre vatan haini olmuyorsun. Ne rüşvet yiyip milletin hakkını gaspedenler var. Hem millet diyor ya o dizide oynamasaydın diye. Ya arkadaş hükümet bile hata yapıp fetöye kandı onca bakan mv. vs. ama bi adam hata yapıp bir dizide oynadığını söyleyince size batıyor. İnsanları bırakın kendinize bakın.

yanıt0
yanıt0
Sıvacı:

Ulan bunuda yakışıklı yaptılarya adam görmesek.tipe bak.

12
2
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

sakal malesef olmamış sakal kimseye yakışmıyor

5
8
yanıtYanıtla
birisi:

topsakalmı bıraksın karısına kızına mini etek giydirip başkaları bakıp etkilenip oda bundan şerefmi duysun sonrada buna laiklikmi desin sen ve senin gibiler gibi

yanıt4
yanıt6
ismail karaköy:

söhreti her insan taşıyamaz bu da şöhret budalası, kendinden söz ettirmek için çırpınıyor

6
5
yanıtYanıtla
YORUK:

Adam hakli abi dusunsene senin CV inde Adanali yaziyo :D

7
3
yanıtYanıtla
sevmedim:

oldum olası sevmedim bu adamı

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title