Haberler

Sabit Kanca Efsanesi Eskişehir'de Başladı

Bu hafta vizyona giren 'Sabit Kanca Efsanesi Başlıyor' isimli komedi filminin Eskişehir galası, Espark Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

Bu hafta vizyona giren ' Sabit Kanca Efsanesi Başlıyor' isimli komedi filminin Eskişehir galası, Espark Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

Filmin ana karakteri Sabit Kanca'yı canlandıran ünlü komedyen İsmail Baki Tuncer ile oyuncular Volkan Kantoğlu ve Rabia Yıldırı, gala öncesi sevenleriyle bir araya geldi. Söyleşi sırasında İsmail Baki Tuncer'in Nihat Doğan taklidi vatandaşları gülmekten kırdı geçirdi. Söyleşi sonrası yapılan imza töreni sırasında alışveriş merkezine ziyaretçi olarak gelen Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş, yakın arkadaşı Tuncer'i yalnız bırakmadı.

Filmin galası için sinema salonuna giren oyuncular sevenleri tarafından dakikalarca alkışlanırken, seyir sonrası açıklama yapan İsmail Baki Tuncer, filmde ince mizah unsurunun öne çıktığını söyledi. Tuncer, "İnternette Kanca'yı tanıyanlar, videolarını izleyenler daha çok gülüyor. Kişi biraz tanısa bile gülmesi için yeterli zaten. İnce mizahın fazla olduğu, ince mizah unsurunun bulunduğu bir film. Ona göre gitsinler. Hani bazı filmler vardır ya çok fazla ince mizah olmadan da gülünür ama biz ince mizah yaprak güldürmeye çalıştık" dedi.

Yeni film için notlarını aldığını anlatan Tuncer, "Senaryoyla alakalı kafamızda birkaç şey var zaten. İnsanların neye gülüp neye gülmediğini anladıktan sonra ona göre yapacağız. Filmin hazırlıklarına başlıyoruz. Yazın sonunda ikinci filmi çekeceğiz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sabit Kanca Nihat Doğan İsmail Baki Eskişehir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title