Haberler

Saadettin Saran, denizin ortasında bozulan botunu yüzerek karaya çekti

Güncelleme:

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, botuyla denize açıldığı esnada talihsiz bir olay yaşadı. Denizin ortasında botu arıza yapan ünlü isim, harekete geçti ve botu iple kendisine bağlayarak yüzerek karaya çekti.

Kariyerinin yanı sıra adı Birce Akalay ve Emina Jahovic gibi isimlerle aşk dedikodularına karışan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, bu sefer de tatilde yaşadığı olayla gündeme geldi. Denizin ortasında botu bozulan Saran, yüzerek botu karaya çıkardı.

KASLI VÜCUDUNUN HAKKINI VERDİ

58 yaşındaki Saran, denizin ortasında mahsur kalınca botu kendisine bağlayarak yüzerek karaya çekti. O anları Instagram hesabından yayınlayan Saran, "Kurda neden boynun kalın demişler 'işimi kendim görürüm ondan' demiş" notunu düştü. Beslenmesine ve sporuna özen gösteren 58 yaşındaki Sadettin Saran, geçtiğimiz günlerde spor salonunda paylaşım yaparak karnındaki baklavaları göstermişti.

Saadettin Saran, denizin ortasında bozulan botunu yüzerek karaya çekti

Saadettin Saran, denizin ortasında bozulan botunu yüzerek karaya çekti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Saadettin Saran Saran Holding Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

erman genç :

şov işte klasik zengin

49
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title