Haberler

Rezidansa taşınan Selin Ciğerci'nin aylık kirası dudak uçuklattı

Güncelleme:

Eylül ayında boşandığı Gökhan Çıra ile yaşadığı Beykoz'daki villasından taşınan Selin Ciğerci, lüks bir rezidansa taşındı. Ciğerci'nin yeni evinin kirası 80 bin TL, aidatı ise 10 bin TL.

2019 yılında görkemli bir düğünle evlenen iş kadını ve fenomen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, eylül ayında tek celsede boşandı. Mal varlıklarını ikiye bölen çift, ortaklaşa kurdukları işlerine de beraber devam etme kararı aldı. Hayatında radikal değişiklikler yapan Ciğerci, Beykoz'daki villasından taşındı.

AYLIK KİRASI 80 BİN TL

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile yaşadığı Beykoz'daki villasını 57 milyon TL'ye satışa çıkardı. Zincirlikuyu'daki bir rezidansa taşınan Ciğerci'nin ev kirası ortaya çıktı. 3+1 eve taşınan ünlü ismin aylık kirası 80 bin, aidatı ise 10 bin TL.

GİTTİKLERİ MEKANDA KARŞILAŞTILAR

Ani bir şekilde evliliklerini bitiren Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, önceki akşam bir mekanda karşılaştı. Arkadaşlıkları devam eden ikili, mekanda selamlaşmayı ihmal etmedi. Mekandan çıkarken görüntülenen Çıra, muhabirlerin "Selin Ciğerci'nin yanında birini görseniz tepkiniz ne olur?" sorusu üzerine "Görürsek bakarız. Hem herkesin kendi yaşamı var artık. Kimseyi yargılamak bana düşmez" dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Selin Ciğerci Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (7)

suna genç:

bu kadın sadece 57 milyonluk bir evi dahi nasıl alabildi. Bu ülkenin vergi adaleti yerin dibine batsın.

46
7
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

memleket laiklikle çoğunluk lgbt oldu.. ve hepsi cebini doldurdu. çünkü İslamı ülkeden silmek için bu işi körükleyen para finans verenler var. milletimiz uyanık olup da prim vermese bunlara ......

yanıt23
yanıt23
uCube :

Nasıl olacak, kara para aklamayla aldı. ;))

yanıt0
yanıt2
Onder Yildiz:

internetde arıyabilirsin babası neyin sahibi...

yanıt1
yanıt0
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Selin değil Okan Bey diyeceksiniz.

34
7
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

ben sizin yerinizde olsam şatafatlı hayatı geleceğimi garanti altına alarak yaşarım. 80 bin tl kira ödeyeceğine çok sade güzel bir müstakil ev yapıp güzelliğinin ekmeğini yiyemeyeceğin zamanlar için birikim yap.

23
3
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Eskiden ağır abi olduğu rivayet ediliyor, doğru mu acaba ..?

12
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title