Haberler

Rami Malek, terörist rolünü tek bir şartla kabul ettiğini açıkladı!

Güncelleme:

Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek, yeni James Bond filminde oynayacağı terörist rolünü tek bir şartla kabul ettiğini belirtti. Malek, "Karakter Arapça konuşan veya işlediği suçlara dini gerekçeler gösteren bir terörist olmayacak." dedi.

Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek, yeni James Bond filminde oynayacağı 'terörist' rolünü tek bir şartla kabul ettiğini belirterek, "Karakter Arapça konuşan veya işlediği suçlara dini gerekçeler gösteren bir terörist olmayacak." dedi.

OSCAR SAHİBİ OLMUŞTU

Müzede Bir Gece ve Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 gibi filmlerde rol alan Mısır kökenli ABD'li aktör, "Mr. Robot" dizisinde canlandırdığı 'Elliot Alderson' rolü ile dikkatleri üzerine çekti. 2018 yapımı, Freddie Mercury'nin hayatının anlatıldığı "Bohemian Rhapsody" filminde Mercury'e hayat veren Rami Malek, gösterdiği performans ile 91. Oscar ödüllerinde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Rami Malek, terörist rolünü tek bir şartla kabul ettiğini açıkladı!

"ÇOK FARKLI BİR TERÖRİST"

Malek, şu sıralar çekimleri devam eden Bond filminin kötü adamını canlandırıyor. The Mirror'a konuşan Oscar ödüllü oyuncu, rolü kabul etmeden önce filmin yönetmeni Cary Fukunaga ile konuştuğunu açıkladı. Canlandırdığı kötü adamın yaptıklarının asla dini gerekçelerle yapmadığına emin olmak istediğini söyledi. Aktör rolüyle ilgili "Çok farklı bir terörist ve büyük bir karakter" olduğunu sözlerine ekledi. Malek, filmde canlandırdığı kötü adamı "tehlikeli yeni teknolojiyle donanmış gizemli bir kötü adam." olarak tanımlanıyor.

Daniel Craig'i gizli ajan James Bond olarak izleyeceğimiz son film olan Bond 25'in, 2020 yılında vizyonda olması planlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

James Bond Rami Malek Haberler

500

Yorumlar (23)

BİR ANNE:

BİZİM ÜLKEMİZDE MÜSLÜMANIM DİYE GECİNENLERDE TAM TERSİNİ İSTERDİ. YÜZÜNDE BERE ARAPÇA KONUŞUP KURAN ÖYLE DEDİ BÖYLE DEDİ DİYE İSLAMIN ARKASINA SIGINMAK İSTEYİP YALAN DOLAN ANLATIRLARDI.

17
1
yanıtYanıtla
VİCDANSIZLIK:

Meclis lokantasında çorba 2 TL''ye çıkabilirmiş. Yazık ya nasıl ödeyecekler o kadar yüksek mebleyı. Tamam ben çorbaya 9 TL ödüyorum ama benim maaşın tan 2020 TL. Milletvekili 22000 TL''cik maaş alıyorlar. Yazık yani adamlara. Ay sonunu zor getirecekler.

17
0
yanıtYanıtla
Lalin:

Bu sadece TR de degil, diger cogu ülkelerde de ayni. Vatandas (normal gelirli) calisir, zenginler ve politikacilar yer. Mesala avrupada, bir milletvekili 60 yasinda emekli oluyor ama vatandasi 68 ile 72 yas arasinda emekli oluyor. Gelecek nesil 74 yas. Hayat iste. . .

yanıt2
yanıt5
hieo:

yeri gelse halka hizmet hakka hizmettir diyoruz vatandastan daha luks yaşayan vekil vatandaşın halinden nasil anlar. Bunlar kocaman yalanlar, göz boyama, oy aavcılığı, içinde samimyet barındirmayan sözler bir millet vekili orta sınıf bir vatandaşın standartlarını geçmemeli yaşam şartları olarak adı üstünde milletvekili

yanıt0
yanıt0
ADANA01:

ADAMSIN

14
1
yanıtYanıtla
ADAM:

BENİM

yanıt0
yanıt0
ASIL ADAM:

Hayır asıl BENİM

yanıt2
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Mr.robottan sonra tuhaf gelecek bize ama malek cidden iyi aktör bekliyoruz ki kötü karakterlere kızgınlık duyduğumuz kadar hayranlığımızda var örneğin "joker" ama özellikle batman kara şövalyedeki olan,ayrıca tabiki büyük üstad rahmetli erol taş hepimizin gönlünde yeri başkadır

9
2
yanıtYanıtla
..:

Erol taş :D

yanıt0
yanıt0
Freddie rolünden sonra bu ne tezat:

180 derece ters bir oyunculuk

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title