Haberler

Parfüm Çılgınlığı

Güncelleme:

Banyo yaptıktan sonra o kadar çok krem ve parfüm içine gömülüyorum ki; öz kokumu hatırlayan sadece annem kaldı diyebilirim.

Banyo yaptıktan sonra o kadar çok krem ve parfüm içine gömülüyorum ki; öz kokumu hatırlayan sadece annem kaldı diyebilirim. Bilim adamlarının söylediği gibi; çiftler birbirlerini kokularına göre seçiyorlarsa, etrafta bu kadar yalnız insan olmasına şaşmamalı! Parfüm çılgınlığı öyle bir noktaya gelmiş ki; L'Artisan Parfumeur, parfümü dört yıl boyunca azalmayan kokulu deri eldivenler çıkarmış!

ZAYIFLATAN KOKU...

Parfüm dünyasındaki son yenilik; Veld's markasının ürettiği Prends Moi isimli zayıflatan parfüm. Yemekten önce boyna ve karna sıktığınız bu parfüm; karnitin ve kafein içeriyor ve bu içerikler kişiyi tok tutuyormuş. Bu parfümün yaratıcıları kadar çılgın biri olarak, en kısa zamanda bu ürünü deneyeceğimden emin olabilirsiniz. Saçlarına, Serge Normant'ın Avah veya Victor & Rolf'un Flowerbomb isimli saç parfümlerini sıkan, arabasında Diptyque oda spreyini kullanan, ağzına yüzde 100 doğal Kissing Elixir'den başka bir şey sürmeyen bendenizden de zaten bu beklenir. Keza kolyem bile, Lisa Hoffman'ın Madagascar isimli orkide kokan kolyesi. Arkadaşlarım da benim bu durumumdan haberdar oldukları için bana bir 'kitap kokusu' hediye ettiler.

DİYETE GİRİYORUM!

Tüm bunlara rağmen yeni yıl kararlarımın başında bir ay boyunca krem ya da parfüm kullanmamak bulunuyor. Artık kendimi bir deneme tahtası olarak kullanmanın son noktasındayım. Parfüm kullanmak ya da kullanmamak... Sonuçları bildireceğim.

YAŞLANMAK İYİ BİR ŞEY Mİ?

Bazı markalar için yaşlanmak iyidir! 2012, birçok markanın neredeyse bir asrı tamamladığı yıl olarak tarihi önem taşıyor. 1900'lerin başı ve ortaları; marka yaratma yıllarıymış da denebilir.

Moda ikonlarının vazgeçilmez markası, tasarım dahisi Valentino; İngitere Somerset House'ta markasının 50'nci yaşını kutladı.

Gucci, 101'inci yaşını kutlarken, Gucci loafer ayakkabıları 60'ıncı yaşını kutluyor. Eskimek ve tecrübe arasındaki o ince çizgiyi geçmiş markalar, kendilerini onlarca yıl ayakta tutabiliyor, hatta geleceğe taşıyabiliyor.

'James Bond' da 50 yaşını dolduranlardan. En son filmiyle sinema eleştirmenlerinden bile tam puan alan 'Bond'a 'olgun'luk yakışmış diyebiliriz.

50'nci yaşını kutlayanlardan bir diğeri de Rolling Stones. Ünlü moda markaları, sezon tasarımlarında Rolling Stones imajlarına yer vererek grubun yarım asırlık yaş gününü kutladılar.

En beğendiğim saat markası Vacheron Constantin de bu yıl 100'üncü yaşını kutluyor. Yaş, saat markalarına daha bir yakışıyor. Sonuçta yaşlanma konusu sadece benim ve benim gibi hissedenler için acı galiba, değil mi?

TülIN

Klipsli küpe IN. Annenizin veya anneannenizinkilere el koymanızı tavsiye ederim.

TülOUT

Tasma kolye OUT oldu. Vatana millete hayırlı olsun!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Rolling Stones Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title