Haberler

Pahalılık ünlü isimleri de zorluyor! Berna Laçin, içtiği kahve için ödediği paraya isyan etti

Güncelleme:

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir kahveye 80 TL ödediğini ifade eden ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepkisini dile getirdi.

Artan enflasyonla birlikte alım gücünün düşmesi ve hayat pahalılığının artması zaman zaman ünlü isimleri de isyan ettiriyor. Bunun son örneğini ünlü oyuncu Berna Laçin de gördük.

ÖDEDİĞİ PARAYA İSYAN ETTİ

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir kahveye 80 TL ödediğini ifade eden Berna Laçin, kahvenin fotoğrafını paylaşıp "Şu gördüğünüz kahve 80 TeeeLeeee... Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan günaydın size" notunu düştü.

İşte Berna Laçin'in o paylaşımı;

Pahalılık ünlü isimleri de zorluyor! Berna Laçin, içtiği kahve için ödediği paraya isyan etti

"GAZA GELSENİZ KEŞKE"

Bir takipçisinin, "Madem pahalı neden içersin be güzel ablam, bir de foto atıp gaza getirirsin" şeklindeki sorusuna da yanıt veren ünlü oyuncu, "Gaza gelseniz keşke! 1 kahveyi içmeyi de izah etmek zorundayız madem şöyle: Alana 3 saat önce geliyorsun. Bekleme salonlarında yer olmuyor. Haliyle bir yere oturmak istiyor insan. E boş olmaz bari 1 kahve alayım diyorsun. Yani minimum insanlık ihtiyaçları bunlar. Anormal olan ekonomi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berna Laçin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (19)

ibrahim sarı:

Yazın bodrum da yeme içmeye kaç TL verdin. Onu da söylesen

162
223
yanıtYanıtla
Sokak Komandosu:

Kardeşim keyfine düşkünsen vereceksin 80 lira bir kahve ye. O zaman özbilmemne turizimle git

129
153
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Doğru söylemiş kadın bi kahve içmek simit yemek nasıl lüks olur yaa insanlar bunu sorulayacağına kadına laf ediyorlar hala pes

146
89
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Hava alanına gidip fiyat provakatörlüğü yapmak moda heralde. Havaalanında fiyatlar dolar üzerinden hesaplanır. 4 dolara içtiğin kahveyi uçağa bin avrupa'da in bakalım kaç paradan içeceksin dışarıda 10 dolar (190 TL) ödeyenler burada 80 TL ödeyince böğürüyor.

128
94
yanıtYanıtla
Cem Ergül:

Havaalanlarında ne zaman yiyecekler ucuz olduki bildim bileli piyasanın en az 3 katı fiyatları vardır. Yeni bir şey değil suyunu bile dışardan yanında götüreceksin yazın bodrum da oluşan fiyatlar ile yarışıyorlar

178
16
yanıtYanıtla
can erdemir:

Hava alanı Uluslararası bir yer sen 80 TL pahalı diyorsun Turist 5 Dolar ne kadar ucuz diyor. Kahve aynı kahve 2 farklı yorum.

123
71
yanıtYanıtla
elif yildiz:

senin için bişey değildir 80 teeleee

86
87
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Anlayana saz anlamayana davul zurna az,sen anlayamazsın

yanıt47
yanıt43
Metin Yalcin:

Zorla mı içirdiler, orada her şeyin fiyatı belli hem bilip hem içiyorsan sende sorun var veya reklam peşindesin ..

76
66
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Hava alanlarında fahiş fiyata zorla mı kahve içirtiyorlar ... içme..mecbur musun.

76
59
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title