Haberler

Oyunculukta Başarı Aklıma Hiç Gelmezdi!

Beşinci Element' Filminden Bu Yana Sinemada Sayısız Projede Yer Alan Milla Jovovich, Oyunculuk...

Podyumların ardından 'The Fifth Element-Beşinci Element' filmindeki başarısıyla sinema dünyasına kendini kabul ettiren Milla Jovovich, gelecek yıl üç filmle yeniden beyazperdede olmaya hazırlanıyor. Oyunculuk konusunda kısa sürede büyük başarı elde eden ve ünlü yönetmen Paul Anderson ile evli olan Jovovich kariyeri ve ailesi hakkında konuştu:

Modelliğe 11 yaşında annemin yönlendirmesiyle başladım. Annem evlere temizliğe giderek hayatını kazanıyordu. Aslında ülkesi Ukrayna'da oyunculuk eğitimi almış ama Amerika'ya göç ettikten sonra eğitimini aldığı konuda çalışma imkanı bulamamış bir kadındı.

'MODELLİK BANA TUHAF GELDİ'

Annem beni bir oyuncu olmam için yetiştirdi. Oyunculukta başarılı olacağım hiç aklıma gelmezdi. Mankenlik ise kendiğinde gelişti.

Aslına bakarsanız modellik yaparken kendimi biraz tuhaf ve metalaşmış hissettim.

1994 yılında 'Divine Comedy' isimli albümüm yayınlandı. Müzik, benim kendimi bulmama yardım etti. Ancak müzikten para kazanmadım ve kazanmayı da beklemiyordum.

29 yaşındayken dünyanın en çok kazanan mankeni oldum. Üç sene evli kaldığım yönetmen Luc Besson'un çektiği 'The Fifth Element' filmiyle sinemaya adım attım.

Eşim yönetmen Paul Anderson ile TV izlemeyi ve programları beraber eleştirmeyi seviyorum. Onunla konuşmak bana yeni bir bakış açısı kazandırıyor.

En çok kendime gülüyorum. Komik bir kadınım.

(Vogue dergisi)

GİYİNMEYİ ANEM BANA ÖĞRETTE

Giyinmeyi annemden öğrendim. Çocukluğumda çok paramız olmadığı için vintage parçalar satan mağazalara giderdik ve annem benim için çok güzel şeyler seçerdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Milla Jovovich Paul Anderson Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title