Haberler

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla takipçilerini çileden çıkardı

Güncelleme:

'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla sosyal medyaya damga vurdu. Dermancıoğlu bu pozuyla eleştiri bombardımanına tutuldu.

Bir döneme damgasını vuran dizi Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde kötü karaktere başarıyla hayat veren Esra Dermancıoğlu paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı. Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açılmış bir şekilde arkadaşıyla poz verdi. Dermancıoğlu, Elinde patates kızartmasının olduğu tabakla verdiği pozu "Patates kızartması selülit yapmaz" notunu düştü.

"KEŞKE SELÜLİT YAPSAYDIN"

Beren Saat ile yakın dost olan ve oyuncunun sıkıntılı günlerinde yanında olan Dermancıoğlu'nun bu pozu takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Oyuncunun bacak dekolteli pozuna "Keşke selülit yapsaydı da sadece ona odaklanır geriye kalanını görmezdik, kısmet değilmiş" gibi yorumlar yapıldı.

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, eteğinin kalçasına kadar açıldığı pozla takipçilerini çileden çıkardı

Son "Bir Zamanlar Çukurova" dizisine transfer olan oyuncu Esra Dermancıoğlu, şimdilerde bir tiyatro projesi için çalışmalarda bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Dermancıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (94)

FERHAT:

Çok güzel bi kadın. .

12
113
yanıtYanıtla
MERHAT:

NASIL BİR YOKLUKTUR ARKADAŞ SENDEKİ ….

yanıt101
yanıt5
Davut Usta:

Ferhat gözlerin 15 numara olmalı

yanıt29
yanıt3
SPİKER AMCA:

ÇOK AÇ VEYA ABAZAN KALMIŞSIN BRO. . ! BU YÜZDEN PEKSİMETİ PİRZOLA OLARAK GÖRÜYORSUN. . !

yanıt27
yanıt2
neoturk:

Merhat ne güldüm beya

yanıt0
yanıt0
txx:

ne nursuz ne gereksiz bi kadın bu su haline hareketine bak yazıklar olsun ya

86
7
yanıtYanıtla
.:

BİR ZAMANLAR AYIP DİYE BİR ŞEY VARDI. ARTIK SAYENİZDE KALMADI.

63
0
yanıtYanıtla
Ceval:

hepiniz malsınız olumm.

39
2
yanıtYanıtla
Galip:

Teyzecim ne gerek vardı mide bulandırmaya

33
2
yanıtYanıtla
cobe:

midem bulandı, şevkim kaçtı

32
1
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title