Haberler

Oyuncu Damla Ersubaşı, geçirdiği değişimi estetiğe değil photoshop'a bağladı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan Damla Ersubaşı'nın değişimi dikkatlerden kaçmadı. Ersubaşı bu değişimin sebebinin estetik olmadığını söyledi. Ersubaşı, 'Neden bu kadar çok estetik yaptırıyorsunuz?' sorusuna, "Çok derken? Yüzümde sadece göz altı ışık dolgusu var' dedi. Öte yandan Ersubaşı, göğüs estetiği yaptırdığını da takipçileriyle paylaştı.

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, takipçilerinin sorularını yanıtladı.

''ÖZELLİKLE BURNUMU YAPTIRACAĞIM''

İki çocuk annesi olan Ersubaşı, "Yüzüne neden bu kadar estetik yapıyorsun?" sorusuna, şu yanıtı verdi: "Yüzümde sadece göz altı ışık dolgusu ve alnımda botoks var. Onu da iki ay önce yaptırdım ilk kez. Yani anlamak istemediğiniz bir şey; dudağımda dolgu yok. Burnum da estetik değil ama yapacağım. Özellikle burnumu"

"GÜZEL PHOTOSHOP YAPIYORUM"

Damla Ersubaşı, "Burnun zaten estetikli" yorumunu yapan bir takipçisine ise, "Yok, değil. Sadece güzel photoshop yapıyorum" cevabını verdi.

GÖĞÜS ESTETİĞİ YAPTIRDI

Damla Ersubaşı, göğüs estetiği yaptırdığını da itiraf ederek doktorunun adını takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Damla Ersubaşı, değişimini estetiğe değil photoshop'a bağladı

Oyuncu Damla Ersubaşı, değişimini estetiğe değil photoshop'a bağladı

Oyuncu Damla Ersubaşı, değişimini estetiğe değil photoshop'a bağladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Damla Ersubaşı Sihirli Annem Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (7)

zeyno:

Oyuncu mu ? Hayatı boyunc sadece bir dizi de oynamış biri o zaman da çocuktu sonrasında ne yapmış da oyuncu diyorsunuz

22
3
yanıtYanıtla
DIYANET:

Yuce mevlanin yarattigi bedenle, hangi cesaretle oynar ve degisirler, yapan ve yaptıran vebaldedir

10
6
yanıtYanıtla
......:

Masallarda vardir ya az gitti uz gitti bir dudaği yerde bir dudağı gokte dev anasiyla karsilasti.İste simdilerdeki estetik anlayisi oyle bir sey.

12
2
yanıtYanıtla
AVCI:

DUL KALDI :(

4
1
yanıtYanıtla
EFE:

Ajda pekkana rakip çıktı

4
0
yanıtYanıtla
PALA:

Anam orjinal kalsanız daha güzel olmazmı

3
0
yanıtYanıtla
Ew:

Bir tane doğal güzel yok mu ya bu piyasada.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title