Haberler

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den Muhteşem Veda!

Kanal D’nin başrollerini; Ayça Bingöl, Wilma Elles, Muhammet Uzuner, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Gün Koper, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun paylaştıkları, 3 sezondur büyük bir ilgiyle izlenen ve milyonları ekran başına kilitleyen sevilen dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” “final” bölümü ile ekrana geliyor.

Muhteşem bir vedaya hazırlanan dizinin finalinde;

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki”yi 3 sezondur takip eden izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor.

Tuğrul’u elinde tutan Mete’nin etrafı polisler tarafından çevrilir. Arif ve Cemile, Mete’yi ikna etmek için polislerden içeri girebilmek için izin isterler. Onlara yardım için Soner de oradadır. Herkes Mete’nin vereceği kararı beklemektedir. Osman, dergiyi çıkartmaya başlar. Yazdıkları ve dergi beklediğinden çok daha fazla ilgi görür. Polisten kaçan İbo, en sonunda yakayı ele verir. Onun yakalandığını öğrenen Mesude ziyarete gider. İbo’nun paralarını alan Carolin ise İsviçre’ye gitmek için hazırlıklara başlar. Ancak Mustafa onunla gitmek istemez ve babaannesine kaçar. Bahar, düğün istemez, sade bir nikahla evlenmek ister. Ancak Cemile devreye girer ve onu evlerinin bahçesinde aile arası düğüne ikna eder. Bahar ile Soner’in düğün hazırlıkları için herkes seferber olur. Deniz bu önemli geceye Kerem ve ailesini de davet etmeyi ihmal etmez. Annesi ile babasının yakınlaşması Zehra’yı çok mutlu eder. Berrin ve Hakan uzun zamandır ilk kez birlikte ve mutludurlar. Hasefe Hanım ise beklenmedik bir teklifle karşı karşıya kalır.

Yayın Tarihi : 18 Haziran Salı/ 2013

Yayın Saati : 20.00

Kaynak: Star / Magazin

Mete Horozoğlu Wilma Elles Ayça Bingöl Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title