Haberler

Oscar Töreni'nde büyük skandal! Will Smith "Karımın adını ağzına alma" diyerek komedyeni yumrukladı

Güncelleme:

94'ncü Oscar Ödülleri'ne oyuncu Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşananlar damga vurdu. Will Smith, saç dökülme hastalığı olan eşiyle alay ettiği iddia edilen Chris Rock'a sinirlendikten sonra bir anda sahneye giderek komedyeni yumrukladı. Smith'in bu sırada "Karımın adını ağzına alma" dediği duyuldu. İzleyenler bu anları şov zannetse de yaşananların gerçek olduğu belirtildi.

Sinema camiasının en önemli gecelerinden biri olarak bilinen Oscar Gecesi, bu yıl da büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi. Törende birçok isim ödüle layık görülürken, En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ise King Richard filminde büyük bir başarı gösteren Will Smith'in oldu.

TÖRENDE BÜYÜK SKANDAL

Ancak törene damga vuran olay, Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşananlar oldu. Ödül vermek için sahneye çıkan Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saç dökülme hastalığıyla alay etti. Salonun şakaya güldüğü sırada sinirlenen Will Smith sahneye koşarak, Rock'a "Karımın adını ağzına alma" deyip yumruk attı.

Oscar Töreni'nde büyük skandal! Will Smith 'Karımın adını ağzıma alma' diyerek komedyeni yumrukladı

HERKES KURGU SANDI AMA GERÇEK ÇIKTI

Oscar'ı izleyenler, bu anların şovun bir parçası olduğunu düşündü. Ancak gerçeğin öyle olmadığı çok geçmeden ortaya çıktı. Chris Rock ve reji ekibinin soğukkanlılıkla programı devam ettirdiği olayın, şovun bir parçası olmadığı belirtildi. Daha sonra sahneye gelen konuklar, bu problemi çözeceklerini aktardı.

Oscar Töreni'nde büyük skandal! Will Smith 'Karımın adını ağzına alma' diyerek komedyeni yumrukladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Will Smith Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (11)

activist woman:

bence gayet haklı wıll smıth .bir saglık sorununu alay konusu halıne getiren chrıs rock sonuclarına katlanmayı bilmeli. empatı yapmayı belki ögrenır

95
12
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ayarı kaçırmamak lazım..

yanıt4
yanıt2
Hakan:

İnsanların sevdikleriyle alay edilmeyeceğini öğrenmiştir umarım.

68
18
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Flash Tv elemelerini geçtiniz.

63
12
yanıtYanıtla
metin kılıç:

İnsanların rahatsızlıkları veya engelleri ile alay edenlere milyonlarca insanın yapmak istediği tamda budur . Eline sağlık

59
3
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

bunu bir beyaz yapmazdı diye düşünüyorum...

31
11
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

Helal olsun. Eşiyle dalga geçilmesine izin vermemiş. Eşinin onurunu ve kendi haysiyetini korumaya çalışmış.

22
4
yanıtYanıtla
escape escape:

En sevdiğim aktörlerden biri, yaptığını onaylamıyorum desem yalan olur adam haklı. Kim eşini savunmaz ki ?

18
2
yanıtYanıtla
yiğit:

Helal olsun. Kimse kimsenin hastalığı ile dalga geçemez.. Net yumruk yedi gevşek ağızlı...

13
1
yanıtYanıtla
Ibrahim Ocak:

tabiki de kurgu ben de ciddiye alarak videoyu izledim...

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title