Haberler

    Oyuncu Onur Saylak üçüncü kez baba oluyor

    Güncelleme:

    Tuba Büyüküstün'den iki tane kızı olan oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın 3 yıldır aşk yaşadığı menajer Gözde Yılmaz'ın hamile olduğu ortaya çıktı.

    2017 yılında ikiz çocuklarının annesi Tuba Büyüküstün ile boşanan Onur Saylak, bir süredir menajer Gözde Yılmaz ile aşk yaşıyor. Karantina sürecini birlikte geçiren çiftin bebek beklediği magazin gündemine bomba gibi düştü.

    ÜÇÜNCÜ KEZ BABA OLUYOR

    3 yıldır menajerlik yapan Gözde Yılmaz'la birlikte olan ünlü oyuncu, üçüncü kez baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor. İş arkadaşlığı zamanla aşka dönüşen çift, 2 yıldır Saylak'ın Bağdat Caddesi'ndeki evinde birlikte oturuyor. 2 aylık hamile olan Gözde Yılmaz'dan henüz bir açıklama gelmedi. Çift nikah masasına oturmak için de acele etmiyor.

    Onur Saylak üçüncü kez baba oluyor

    İKİZ ÇOCUKLARI VAR

    2012 yılında Paris Konsolosluğu'nda nikah defterine imza atan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, ikiz kızları Toprak ve Maya'ya rağmen evliliklerini kurtaramamış, 6 yıl sonra boşanmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Mehmet Üstündağ Tuba Büyüküstün Gözde Yılmaz Onur Saylak Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (19)

    Sosyal fare:

    Ne kdr çarpık zihinleriniz var. Erkeğe herşey serbest kadına yasak. Örtünün arkadaşlar Allahın dediği gibi beyinlerinizi örtün saçınızı değil,o kafanızdaki çirkin düşünceleri örtün olay saç değil heyt.. At gözlüğüyle bakmayın hayata okdr kısa ki bu çirkin düşüncelerinizle nefretinizle bu kısa zamana yazık ediyorsunuz. Ne güzel birbirini sevmişler bebekleri de oluyor evlenirler inşallah demek başka sizin yorumlarınız çok yazık.

    14
    19
    yanıtYanıtla
    Ahlâk:

    Zinanın adı aşk oldu Allah sizin gibi zihniyetleri afetsin

    yanıt27
    yanıt3
    TOPLUMUN BOZULMASININ TEMEL NEDENI..:

    TOPLUMUN BOZULMASININ TEMEL NEDENI BUDUR. . BUNLAR ACILEN VE ACILEN ULKE SINIRLARINDAN DISARIYA ATILMALIDIRLAR. . HATTA MUMKUNSE YOK OLMALIDIRLAR BU DUNYADAN MAHLUKATLAR. . YOKSA GELECEGIMIZ GERCEKTEN TEHLIKEDE. . HEMDE TEHLIKE COK BUYUK. . BU NORMAL BİŞEY DEĞİL, BU COK CIRKIN COK GUNAH EDEPSIZLIK. . HATA YAPARSIN, TOVBE EDERSIN. . AMENNA RABBIM AFFEDER AFFEDICIDIR O. . . IKI KIZ COCUGU BABASI BIR ADAM HIC MI DUSUNMEZ BENIMDE KIZLARIM VAR DIYE. . RABBIM SONUMUZU SEN HAYIR EYLE. .

    19
    11
    yanıtYanıtla
    He aynen:

    Sen dedin diye hemen atalım milleti sınır dışı. Sen kendi işine, Rabbine falan bak niye karışıyorsun ki insanlara?Daha kutsal dediğiniz kitabı okumaktan acizsiniz gelip burada millete sallarsınız.

    yanıt0
    yanıt4
    Toplumun bozulmasının temel nedeni..:

    HE aynen şahsa istinaden... Üzüm üzüme baka baka kararır..bunları gören gençler çocuklar bu şeylerin normalmiş gibi algılarlar ve gelecek tehlikede Diyorumm..Bunlar normal deil.ve de Benim kutsal dediğim kitabı tüm dünya yeryüzü tüm canlılar gün gelecek kutsal sayacak..son birşey daha bı insan kadının özgürlüğünü bu şekilde istiosa kadına ulaşmanın özgürlüğünü istiodur....

    yanıt0
    yanıt1
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:

    evli olmayanlların ilişkiye girmesine zina denir. . . . . . yani zina ederek çocuk sahibi oluyor. . . . .

    22
    8
    yanıtYanıtla
    Bufder:

    Tubadan sonra bu olmamış.

    10
    19
    yanıtYanıtla
    asdfg:

    bu olaya zina doğan çocukta veledi zina yazık garip bebeğe acıyorum nasıl normalleşti herşey

    24
    3
    yanıtYanıtla
    Meltem:

    Ne diyorsunuz siz şaşırmışsınız ne zinası daha neler .Belkide evlenirler kime ne evlenmezlersede anne babası var çocuğun ne alaka konuşmalar Hem kime ne bize ne onların sorunu size ne yahu .Derdi bizemı düşmüş .

    yanıt0
    yanıt4
    VAY BE:

    BAYANLARA TEK DİYİCEYİM ŞEY YAZIK EDİYONUZ KENDİNİZE HERİFİN UMRUNDA MI EVLİLİK BIRAKSALAR 100 TANE ÇOCUK YAPAR GENE EVLENMEZ NİYE EVLENSİN Kİ ZATİ EVLENMEDEN HER HALTI YİYEBİLİYO BERABER OLDUĞU BAYANLA

    14
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title