Haberler

OLUR OLMAZ KİŞİLER MAGAZİN YORUMLUYOR

Güncelleme:

Yeni televizyon programıyla görüşmelerinin olduğunu belirten Seren Serengil, "9 yıldır magazin programı yapıyorum ama artık başka projelerle ekranda olacağım. Magazin programları ayaklara düştü artık. Olur olmaz kişiler magazin yorumluyor ben yokum artık" dedi. Serengil, "İlişkimiz daha başlamadan önce Mustafa'ya evlilik düşünmediğimi söyledim ki o da benimle aynı fikirde. Evlilik aşkı öldürüyor. Evlenince belli bir süre sonra artık kardeş gibi oluyor karı koca. Zamanında sütten ağzım çok yandı. Hem evlilik bana göre değil. Zamanında o haltı çok yedim" dedi.

"OLUR OLMAZ KİŞİLER MAGAZİN YORUMLUYOR"

Yeni televizyon programıyla görüşmelerinin olduğunu belirten Seren Serengil' "9 yıldır magazin programı yapıyorum ama artık başka projelerle ekranda olacağım.

Magazin programları ayaklara düştü artık. Olur olmaz kişiler magazin yorumluyor ben yokum artık" dedi.

"EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL"

Serengil, "İlişkimiz daha başlamadan önce Mustafa'ya evlilik düşünmediğimi söyledim ki o da benimle aynı fikirde. Evlilik aşkı öldürüyor.

Evlenince belli bir süre sonra artık kardeş gibi oluyor karı koca. Zamanında sütten ağzım çok yandı. Hem evlilik bana göre değil. Zamanında o haltı çok yedim" dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Seren Serengil Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title