Haberler

Okan Kurt'tan Boşanan Demet Akalın: Zor Süreçte Hiç Ağlamadım

Güncelleme:

Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın, bir magazin programına telefonla bağlanarak geçirdiği zor dönemler hiç ağlamadığını anlattı.

6 buçuk yıllık evliliğini evine haciz geldikten sonra bitiren Demet Akalın, yakın dostu Fatih Ürek'in konuk olduğu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Akalın, zor geçen boşanma sürecinde hiç ağlamadığını söyledi.

"BOŞANMA SÜRECİNDE HİÇ AĞLAMADIM"

Okan Kurt sayfasının kendisinde kapandığını söyleyen Akalın, sözlerine şöyle devam etti: "Okan Kurt sayfası kapandı ve konu hakkında konuşmak istemiyorum. O kadar koşturuyorum ki yalnızlık diye bir şey yok bende. Bu süreçte de hiç ağlamadım. İnsanların içinde oturup ağlamadım ama neler çektiğimi ben kendim biliyorum. İlk boşanan ben değilim ve zor bir süreçti, atlatacağız.

"HİRA BİR GÜNDE BÜYÜDÜ"

Hira boşanmadan sonra bana döndü ve bir günde büyüdü adeta. Çocuğumun psikolojisi de iyi. Babası da istediği zaman alır gelir asla şu günlerde gelsin demem.

Okan Kurt'ta Boşanan Demet Akalın: Zor Süreçte Hiç Ağlamadım

"OKAN'IN HAYATINA BİRİ GİREBİLİR, İLGİLENMİYORUM"

Okan'ın hayatına biri girebilir beni artık hiç ilgilendirmiyor benim umurumda değil. Instagram hesabına falan da bakmıyorum. Bana bazen kadınların Okan'a yazdığı yorumların resim ve mesajları geliyor. Atanlardan rica ettim bana atmayın diye."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Demet Akalın Fatih Ürek Okan Kurt Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

Mert:

SENİN KADAR TERBİYESİZ BİR KADIN GÖRMEDİM PARA YOKSA AŞKTA EVLİLİKTE YOK PİS ÇIKARCI ÇAKAL YARIN ZENGİN KOCA BHULURSUN RAHAT OL SENİN İÇİN AŞK SEVGİ PARA DEMEK ÇOK ÇIKARCI VE İĞRENÇ BİR KADINSIN PİS ZAVALLI DAHA DÜNE KADAR AŞKINI HAYKIRIYORDUN KÖTÜ GÜNDE NE OLDUDE HEMEN VAZGEÇTİN ALLAH SENİN GİBİLERDEN UZAK TUTSUN İNŞALLAH.

19
0
yanıtYanıtla
Sevgi:

Tabi adamın malına mülküne haciz gelince yalnızca kendini düşündün yakında başka aşklara yelken açtığını görürüz bunların ar damarı çatlamış

18
0
yanıtYanıtla
Arda:

Demetin mantığı çocuk korumaymış gibi ama aslında kendini koruyor çok bencil bir davranış

15
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tezgaha kılf uydurma , paraları kaptırmamak için yarında namaza başlarsın

13
0
yanıtYanıtla
Hikmet:

Bir iş kadını iflas etse kaç koca eşini boşar acaba ? Kendimden örnek vereyim kayımpederden milyon tl.lik icralar geldi eşimle birgün bile boşanmak aklıma gelmedi yahu çocuklarımın annesi benim yol arkadaşım kötü günde yanında olmayacağızda nezaman olacağız bu aile olmaktır tersi egoistliktir evlenme ozaman

12
1
yanıtYanıtla
sapri:

Şunları memleket meselesi haline getirip sürekli manşetten haber yapan zihniyeti tebrik ediyorum. !!!

13
0
yanıtYanıtla
Sena:

Bu konu yani Okan in ailesinin şirketinin icralık olması, batması yeni bir konu değil. Demet sonuna kadar haklı, ben de olsam ben de eşimin sülalesinin bir türlü sonu gelmeyen şirket borçlarını ödemek istemem. Şirket sadece Okan a ait değil yani Demet in sorumluluğu neden olsun. Ayrıca o kadar tembihlenip konuşulmasına rağmen Demet in evinin bir odasını n Okanın abisi tarafından bilerek home office gibi gösterilmesi üzerine kadına haciz gidiyor. Yani burada kadın çocuğunun geleceğini düşünüyor sonsuz haklı. Okan da söz vermesine rağmen o borçları evlerinden uzak tutmadığı bile isteye evi tebligat adresi olarak gösterdiği için suçlu. Okan in ailesinin de koskoca şirketin borçları için Demet e mi bel bağlamış. Demet haklı burada arkadaşlar kocasını terk etmedi, kocası sözlerini tutmadığı için ve bir erkek olarak ailesini korunmadığı için boşandı Demet. Kimse bir başka sülale şirketinin bitmek bilmeyen dolar borçlarını ödemek zorunda değil, kocasının kişisel borcu bile değil.

8
4
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Sanane be kuzum işin gücün yokmu senin satır satır Roman yazar gibi yazmışsın

yanıt6
yanıt0
Adınızı Yazın:

demeki kocan hakli snden kimseye hayir gelmez cunku bencilsin 6 senelik evlilikte hicmiguzel bir gunun olmadi pislik pislikten hoslanir derler dogru bir kelime anlarsin ya

10
2
yanıtYanıtla
anten tatlısı:

yani o kadar önemli ki o kadar önemli ki şehit veriyoruz ölümler oluyor tüm ülkenin derdi akalının aglamasıydı zaten aman allahım aglamamış inanabiliyor musunuz

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title