Haberler

Ahmet Kural Davasında Sıla'nın İtiraf Ettiği Sevgilisi Okan Can Yantır Kimdir?

Şiddet gerekçesiyle ayrılan ve mahkemelik olan Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural adliyede. İfadeleri alınan taraflardan Sıla, iş adamı Okan Can Yantır ile birlikte olduğunu söyledi.Bu ifadeden sonra vatandaşlar Okan Can Yantır'ı merak etmeye başladı. Peki, Okan Can Yantır kimdir?

Duruşmada ilk olarak Ahmet Kural ifade verdi. Sıla ise ifadesi sırasında iş adamı Okan Can Yantır ile birlikte olduğunu söyledi. Ahmet Kural'ın iddiasına göre; Sıla, kavganın yaşandığı gece ünlü oyuncuyla ayrı oldukları dönemde Okan Can Yantır'la birlikte olduğunu itiraf etmişti. İtiraf sonrası internet kullanıcıları Okan Can Yantır'ı araştırmaya başladı. İşte, Okan Can Yantır'ın hayatı...

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır, 1980 yılında dünyaya geldi. 38 yaşındaki Okan Can Yantır, lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nde tamamladı. Okan Can Yantır, aynı zamanda Fransa Paul Valery Üniversitesi'nde Seçim Stratejileri ve Aday İmajı eğitimi de aldı. Dergi sektörünün tanınan simalarından olan Okan Can Yantır, Esquire Dergisi ile dergi sektöründeki kariyerine ilk adımını attı.

Okan Can Yantır Kimdir?

Birçok görev yapan Okan Can Yantır, bir süre GQ Türkiye Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenmiştir.Bir dönem Tatlı Küçük Yalancılar, Bodrum Masalı ve Çukur dizileriyle tanınan Dilan Çiçek Deniz ile beraberlik yaşayan Okan Can Yantır'ın Sıla ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Okan Can Yantır Ahmet Kural Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title