Haberler

Oğlunun Doğum Gününde Eski Eşiyle Bir Araya Gelen Ece Erken'i Takipçisi Çıldırttı

Güncelleme:

Oğlu Eymen'in doğum gününü olaylı bir şekilde boşandığı eşi Serkan Uçar'la birlikte kutlayan Ece Erken takipçisinden gelen o yoruma tepki gösterdi.

Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Ece Erken'in Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen, dört yaşına bastı. Erken, oğluna doğum günü partisi organize etti.

OĞULLARININ DOĞUM GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİ

Doğum günü partisine Ece Erken'in çok sayıda yakın arkadaşı ve ailesi katıldı. Ünlü sunucu, oğlu ile karesini sosyal medya hesabından, "Nice mutlu senelere oğlum" notuyla paylaştı. Serkan Uçar ise Eymen ile karesini, "Doğum günün kutlu olsun oğlum, canım oğlum. Eymen dört yaşında" notuyla yayınladı.

Oğlunun Doğum Gününde Eski Eşiyle Bir Araya Gelen Ece Erken'i Çıldırtan Yorum

DOĞUM GÜNÜNÜ KİMİN YAPTIĞI BELLİ OLDU

Bir takipçisi Ece Erken ile eski eşi Serkan Uçar'ı aynı karede görünce, "Doğum gününü kimin yaptığı belli oldu" yorumunu yaptı.

Oğlunun Doğum Gününde Eski Eşiyle Bir Araya Gelen Ece Erken'i Çıldırtan Yorum

"FESATSIN, ÇİRKİNSİN"

Ece Erken'den ise yanıt gecikmedi. Erken, takipçisine "Sahte hesapçığım; doğum gününü ben yaptım. Madem bu kadar fesat, çirkin ve kötüsün hemen söyleyeyim.

Eymen'in annesinin maddi ve manevi hiçbir şeye ihtiyacı yok ama Eymen'in annesi ne yaşarsa yaşasın babasını görmeye hakkı var. Serkan 1 hafta önce aradı 'Babalık yapmak istiyorum' dedi.

'Mahkeme istediğin gibi olsun' dedi ve evladım önceliğim. Tabii ki 'evet' dedim. Bu tablodan rahatsız olan varsa sayfamı terk edebilir. Eymen'i 4 yıldır annesi büyütüyor ve annesi hep dimdik ayakta olacak. Şimdi elti misin nesin sayfamdan bir git!" yanıtını verdi.

Oğlunun Doğum Gününde Eski Eşiyle Bir Araya Gelen Ece Erken'i Çıldırtan Yorum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serkan Uçar Ece Erken Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (21)

Adam:

Yarası olan gocunurmuş. Yorum cuk oturmuş. Tebrik ediyorum sahte hesabı artık hem kimse

8
7
yanıtYanıtla
Can:

Ne ecesi ne becesi başka derdiniz yokmu be kardeşim ece erkenden hayır gelme z çocuğu da yarın ücretli askerlik yapar

5
5
yanıtYanıtla
BINGÜL teyze:

Bir insan evlenir keşke ömür boyu sürse deriz ama bu bazen olmaz ve insanlar medeni bir şekilde boşanır ama arada çocuk varsa hep görüşürler bu çocuğun sağlıklı mutlu büyümesi içindir içinize kötü tohumları deyil daima iyilik tohumlarını yeşertin emin olun herşeyi daha güzel görürsünüz saygı ve sevgiyle

9
1
yanıtYanıtla
uCube:

Ece hanım belki kötü olabilir evet, yalnız bilinmeli ki babanın hakkıdır çocuğunun doğum günün de olması. Buna da dışarıdan izleyenlerin yorum yapması acizliktir. ;))

9
0
yanıtYanıtla
Vay kardesim:

Pinti Ece seni de biliyoruz

4
4
yanıtYanıtla
MEHMET:

NERDEN BİLİOSUN KİMİSİN SEN

yanıt0
yanıt0
Ali Turan:

ECE NE MiLLETE NE DEVLETE. ATIN GiTSIN

5
1
yanıtYanıtla
sık dişini emekli ol:

bul yakışıklı zengin kocayı yap bi çocuk çıkar bir kavga boşan olsun bitsin sık dişini bir sene. . al sana emeklilik. Ece hanım böylemi yaptı bilmiyorum günahını almayayım yapan bayanlara söznüm başkasına değil

3
3
yanıtYanıtla
Huzur:

Ee ece hanım kanallara çıkıp eski kocam öyle yok şöyle diye avaz avaz denizli horuzu gibi öten sendin aranız kötü olunca birbirinizi paspas gibi yerden yere vurun biri de ne mal olduğunuzu yüzünüze vurcunca yok çocuğumun babası yok didisi siz ekranların yüz karasi

6
0
yanıtYanıtla
TURKO:

İYİ DEMİŞ , , , ECE PARA AVCISI

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title