Haberler

Avşar Kızı, O Sözleri Duyunca Konuğunun Saçına Yapıştı

Güncelleme:

TV8'de yayınlanan Hülya Avşar Show'a Burak Hakkı ve Vine fenomeni Eylül Öztürk konuk oldu. Yaş konusu açılınca Hülya Avşar konuğu Eylül Öztürk'ün saçını çekti.

İnstagram isimli sosyal medya fotoğraf-video paylaşım alanında ünlenen Eylül Öztürk, geçtiğimiz akşam Hülya Avşar'ın konuğu oldu. Çektiği videolarla birçok takipçi kazanan Öztürk, yayında söylediği söz ile Hülya Avşar'ı çıldırttı.

"BEDBAHT GÖRÜNÜYOR"

Hülya Avşar konuklarından bir diğeri olan Burak Hakkı'nın çok mutlu olduğundan bahsetti ve "Allah daha da mutluluğunu arttırsın ama görünüş itibarı ile bedbaht görünüyor, neden bilmiyorum" dedi. Bunun üzerine Eylül Öztürk'te buna katıldığını ve bunun çok dikkatini çektiğini söyledi.

SAÇLARINA YAPIŞTI

Eylül Öztürk ile Avşar bunun neden olabileceği konusunu tartışmaya başladılar. Avşar kızının "Neden acaba sakaldan mı?" demesi üzerine, Eylül Öztürk'ün Burak Hakkı'ya yönelttiği "Kaç yaşındasınız" sorusuna, Hakkı "42" cevabını verdi. Vine fenomeni'nin; "Aaa! yaştan" cevabını vermesi üzerine Avşar kızı çok sinirlendi, Öztürk'ün saçlarına yapıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burak Hakkı Hülya Avşar Instagram Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (17)

BİTLİSLİ ŞEYHMUS:

HAYATTA TEK SERMAYESİ GÜZELLİĞİ OLAN YAŞLANINCA SOYTARILAŞIR DERLERDİ İNANMAZDIM

18
1
yanıtYanıtla
CENK:

reyting olsun çamurdan olsun. .

18
1
yanıtYanıtla
MALATYALI:

FİLMLERİNDE KAMERA KARŞISINDA AHLAKSIZ BİR ŞEKİLDE UTANMADAN MASTÜRBASYON BİLE YAPAN BU KARI 1963 DOĞUMLU OLUP ŞU AN 51 YAŞINDADIR. BİLGİLERİNİZE. . .

14
3
yanıtYanıtla
Benimki:

Anadolu kadınının kimyasını bozmak için üretilmiş projesin hülya ve türevleri.

15
1
yanıtYanıtla
FAKİR FİLM YÖNETMENİ:

BU MEDYA MAYMUNUNU BİR FİLM İÇİN ŞAHİN. K YA SÖLEDİM ABİ PARADA Bİ YERE KADAR DEDİ BENİMKİNİN HİÇMİ GURURU YOK DEDİ

12
2
yanıtYanıtla
Medya Maymunu Hülya:

türkiye''nin medya maymunu diye bir soru sorunca illa bu kadının haberini koymak zorunda mısınız?

12
1
yanıtYanıtla
musti:

açsın artık bir yerlerini kars kızı. ratingler yerlerde Acun da bişr yere kadar idere eder keser harçlığını . önümüzdeki programda açtı açtı yoksa kaldırırlar yayından.

11
2
yanıtYanıtla
HAKAN MILLI:

GERÇEK KİŞİLİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞ OLSA GEREK.

9
1
yanıtYanıtla
ELLİBELLİ:

HÜLYA DAHA CESUR FLİMLERİNİ BEKLERİZ. BU NE YAA BU ŞEKİLDE REYTİNG OLMAZ. BİRAZ DAHA CESUR FLİM ÇEK REYTİNGLERİ ALTÜST EDERSİN

7
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Tam Hülya Avşarca bir hareket olmuş. Başka ne beklenir ki alt yapısı sıfır olan birinden? Hayret ediyorum böyle egitimsiz insanlara neden program sundururlar??? Halk seviyor diye, rayting ugruna koy bu kadını, ya birinin saçını ceker ya da birilerinin butunu çimdirir (Ricy Marti''e yapmıştı) ya da seks hayatını sorar! Başka soracak bir şeyi yok ki!

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title