Haberler

Nurgül Yeşilçay'dan bomba Masumlar Apartmanı yorumu: Safiye'yi onlardan önce yaptık

Güncelleme:

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, evlilik hazırlığı yaptığı yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile önceki akşam Etiler'deki bir mekanda görüntülendi. Yeşilçay, yeni projesi hakkında konuşurken TRT'nin yeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda Safiye karakterini daha önce kendisinin oynadığını söyleyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

Mekan çıkışında keyifli olduğu görülen çiften Nurgül Yeşilçay, Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen'de yayınlanacak bir dizi çektiklerini söyledi. Oyuncu, "Pandemi döneminde çektik hazırladık. Acun Ilıcalı'nın Exxen adlı platformuna sattık" dedi.

"BİZ ONLARDAN ÖNCE ÇEKTİK"

TRT ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye karakterine benzer bir rolü üstlendiğini söyleyen Nurgül Yeşilçay, "Temizlik hastası bir kadını canlandıracağım. Ezgi Mola da oynuyor ama biz onlardan daha önce yaptık. Haziran'da çektik" diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Nurgül Yeşilçay Acun Ilıcalı Ezgi Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

xxxx:

Valla kusura bakma. . . Ezgi Mola''nın oyunculuğu şahane!

63
9
yanıtYanıtla
Giz:

Cektinse cektin ama en üst sıralarda bütün dizleri geçti önemli olan senin önce çekmen degil Nurgül hanim önemli olan başarmak ve ezgi mola çok başarılı

45
7
yanıtYanıtla
Eylem eylem:

Oynamis ama ezgi mola kadar basarili olmus mu acaba neye guvenipte oyle konusmus

34
5
yanıtYanıtla
Muh:

Önemli olan kimin hayata başarılı olarak koyduğudur, denemek yetmez,

29
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Lütfen maske takalım! Sağlık çalışanlarımız, gece gündüz sevdiklerini göremeden hizmet ediyor. Aylardır ailesini göremeyen saglıkçılarımız var. :(( Maske tak, takmayanları uyar! :))

19
4
yanıtYanıtla
Bir deli:

Bu maske takmanın acısı er yada geç hissedeceğiz. Demedi demeyin.

yanıt1
yanıt0
SAKARYALIYA:

Maske tak tak diye insanlarda ne ciger bırakacaksınız nede saglık sorgulayın bakalım maske takmaya bir okadarda karşı olan saglık birey ve kişiler var maske takmanın takmaktan cok sakıncalı oldugunun kesin sonuçlarının zaman içinde felaket oldunu savunuyorlar

9
4
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Oturduğun yerden saçmalamayı nasıl başardın? :)

yanıt5
yanıt2
Servill:

Nurgül oyunculugunu sevmiyorum kiskandi tabi comak sokmasa olmaz??Ezgi harika oynuyo??

4
2
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

UMDUYDUM Kİİİ, BİR İKİ RESİM FOTO KOYARDIN LAA, BAKARDUK AĞZUM AÇUK HAA

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title