Haberler

Nur Viral ile Yusuf Kavaklı, canlı yayında "çıplaklık" tartışması üzerinden birbirine girdi

Güncelleme:

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında sunucu Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı arasında canlı yayında gergin anlar yaşandı. Kavaklı'nın bazı sunucuların yarıçıplak program sunduklarını söyleyerek "Bir edebi var, bir hayası var" demesi üzerine gerilen Viral, karşı çıktı. Kavaklı'nın "Bozacının şahidi şıracı" sözü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Viral'ın gözleri doldu.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının sunucusu Nur Viral ile konuk Yusuf Kavaklı arasında "çıplaklık" tartışması yaşandı. Bazı sunucuların çıplak yayına çıktığını söyleyen Kavaklı, "Bir edebi var, bir hayası var" dedi. Meslektaşlarını savunan Viral, Kavaklı'nın "Bozacının şahidi şıracı" demesi üzerine şaşkınlığını gizleyemedi ve gözleri doldu.

"SEN ÇIPLAK YAYINA ÇIKANLARI GÖRMÜYOR MUSUN?"

Emekli müftü Yusuf Kavaklı, televizyonlarda sunuculuk ve programcılık yapan kadınların çırılçıplak giyindiğini iddia ederek "Bir edebi var, bir hayası var" dedi. Kavaklı'nın sözlerine cevap veren Viral "Kim çırılçıplak yayın yapıyor hocam ya?" dedi. Kavaklı ise "Sen hiç görmüyor musun, hiç bakmıyor musun ya?" derken Viral, "Hayır çırılçıplak yayın yapan görmüyorum ben" yanıtını verdi.

Nur Viral ile Yusuf Kavaklı, canlı yayında 'çıplaklık' tartışması üzerinden birbirine girdi

VİRAL: BU KADAR ELEŞTİRİP NİYE İZLİYORSUNUZ?

Kadınların göğüs dekolteli kıyafetler giydiğini ima eden Kavaklı, "Şuradan itibaren yayın yapanları görmüyor musun? Yemek programı yapıyor kadın, köçek gibi oynuyor. Neymiş? Yemeği beğenilmiş, yemek de yemek olsa" ifadelerini kullanınca sunucu da "Siz bu kadar bunları eleştiriyorsunuz da neden izliyorsunuz?" diye sordu. Sinirlenen müftü "Nasıl? Benim görevim bunları söylemek. Benim görevim yanlışları söylemek. Dine uymayanları söylemek. Tamam mı kızım? Benim görevim bu? Onu seyretme, bunu okuma, berikisine bakma. Ne anlatacağım ben? Hayatı anlatıyorum" diyerek tepki gösterdi.

Nur Viral ile Yusuf Kavaklı, canlı yayında 'çıplaklık' tartışması üzerinden birbirine girdi

"BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI"

Meslektaşlarını savunan Nur Viral'ın "Diyorsunuz ki 'Bunu izlememek, görmezden gelmek sorunu çözmüyor. Görüyorum, izliyorum', ama diyorsunuz ki 'Senin arkadaşların', ben bakıyorum. Herkes çok güzel, çok edepli giyiniyor, çok güzel program yapıyor" demesine kızan Kavaklı "Bozacının şahidi şıracı derler ya. Çok güzel program, bir şey demiyorum" karşılığını verdi.

Nur Viral ile Yusuf Kavaklı, canlı yayında 'çıplaklık' tartışması üzerinden birbirine girdi

ŞAŞKINLIĞI YÜZÜNE YANSIDI

Konuğunun sözleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Viral, "Ooo, ağır oldu mu hocam biraz bu cümleniz? Bozacının şahidi şıracı derken 'Sen de onlardansın' diyorsunuz'" şeklinde konuştu. Yanlış anlaşıldığını belirten Kavaklı, "Sen de onlardan değil, göz yumuyorsun kızım. Sen örneksin sunucu olarak, ben de konuşmacı olarak burada örneğim. Bana bakıp da adam dinden nefret ederse benim burada yaptığım programın hiçbir fonksiyonu yok, tamam mı kızım?" diyerek geri adım attı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yusuf Kavaklı Nur Viral Beyaz TV Beyaz Tv Magazin Haberler

500

Yorumlar (45)

Dr.Kimbel:

Yusuf Dede ben size yeni is buldum cok sevineceksiniz Afganistan Devlet Televizyonu sizi izlemis cok begenmis sizi oraya istiyorlar Türkiye size yaramaz burda Demokrasi var

141
699
yanıtYanıtla
Serhat yaman:

avrupada demokrasi daha iyi işliyor sizde oraya gidin o zaman

yanıt74
yanıt13
tarık usta:

ee nolmuş soyunmak demokrasimi medeniyetmi

yanıt43
yanıt8
cemil karaca :

Hocam senin öyle bir programa çıkman hata bunlar dini istedikleri gibi yaşamak istiyorlar yaşamak istedikleri dinide yaşar nuri gibi adamlardan dinlemek istiyorlar.

577
104
yanıtYanıtla
Revolver:

isteyen istediği şekildegiyinir. rtük bişey dememiş sana ne oluyor.

98
450
yanıtYanıtla
Ahmet25 :

Din adamı dini gerçeği ve emirleri söylemekle görevlidir. Doktor sağlık ile ilgili gerçeği söylediği gibi.

yanıt233
yanıt32
murat b:

hocam dinimizce haram olanı söylemiş.sen yaparsın yapmazsın.bozuluyorsan yanlış yaptığının farkındasın demektir. eee

457
71
yanıtYanıtla
Ahmet25 :

Nur viral çıplağı herhalde çırılçıplak diye anladı. Merak etme yakında o da olur.

352
83
yanıtYanıtla
Revolver:

kanal sizin.. rtük sizin.. neyin isyanı bu

163
138
yanıtYanıtla
Kemal ALBAYRAK:

hocam doğru söylüyor ama artık kimsenin işine gelmiyor senin söyledikleri

199
37
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title