Haberler

Nihat Doğan, Ivana Sert Üzerinden Ateş Püskürdü: Namussuzlar, Alçaklar, Neredesiniz!

Güncelleme:

Nihat Doğan, Ivana Sert'e "Motor" diyen Peker Açıkalın'a tepki gösterilmemesine "En ufak şeyde bana saldıran alçaklar, namussuzlar neredesiniz?" diyerek isyan etti.

Nihat Doğan, Seda Akgül'e "Kaşar" dediği için kendisini adeta linç edenlere, Peker Açıkalın'ın "Motor" dediği Ivana Sert üzerinden ateş püskürdü.

PEKER AÇIKALIN, IVANA SERT'E "MOTOR" DEMİŞTİ

Oyuncu Peker Açıkalın, katıldığı Söylemezsem Olmaz programında 'Karımı Gördünüz mü?' adlı filmde başrolü paylaştığı Ivana Sert için "Motor" diyerek ekran başındakileri şoke etmişti.

SEDA AKGÜL'E "KAŞAR" DEDİĞİ İÇİN LİNÇ EDİLMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu Seda Akgül'e "kaşar" dediği için büyük tepki toplamıştı.

Doğan, Peker Açıkalın'ın sözlerine tepki oluşmamasına Instagram hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.

İşte Nihat Doğan'ın Instagram paylaşımı:

Peker Açıkalın, Ivana Set'e "Motor" dedi. Kimseden çıt yok. Hani kadın hakları? Nerede kadın düşmanlığı? En ufak şeyde bana saldıran alçaklar, namussuzlar neredesiniz?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Peker Açıkalın Nihat Doğan Seda Akgül Ivana Sert Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (49)

kısaca ht:

nihat rabbim senin ömründen alsın pandalara versin onlar daha çok seviliyo sen sevilmiyosun

19
8
yanıtYanıtla
123:

hahaha

yanıt1
yanıt2
xxx:

Nihat Doğan gibi cirkef insanların Tv programların da gezmesine prim verenler. En büyük ayıbı yapmış bulunmaktalar..

15
10
yanıtYanıtla
Arzu:

Bi dusmedin yakamizdan!! Ne rezil bi adamsin sen , program program dolasiyosun!! Zavallisin farkina var artik

17
6
yanıtYanıtla
Birisi:

Sadece Ivana Hanım için değil hiç bir hanımefendi için o tabirin kullanılması hoş değil. Ancak bu konu ile senin bir ilgin yok Nihat. Lütfen kendinden daha fazla bıktırma. . . Yıldık o bed sesinden. Söz gümüş ise sükut altındır. . .

21
1
yanıtYanıtla
Şakkirr Abi:

Bunun gibileri ekranlarda tutanlar utansın reyting için bunlarla muhatap oluyoruz

12
5
yanıtYanıtla
taha:

nihat''cığım sen kredini çoktan tükettin, kırdığın testi kırkı geçti :) sen peker''le bir misin :)

11
5
yanıtYanıtla
Turan:

Bunu döven birisi yokmu hele birde canlı yayında ne güzel olur. Zaten ödleğin TEK''i bi çene var.

10
5
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

sayın nihat doğan bey bu konuda sizi destekliyorum

5
10
yanıtYanıtla
Mendebur Kene:

Ooolum ameliyat ol, ancak böyle meşhur olursun.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title