Haberler

Müslüm Gürses'in Hayat Hikayesinin Anlatıldığı Filmi İzleyen 2 Aylık Anne Şükran Ovalı Sütten Kesildi

Güncelleme:

2 ay önce anne olan oyuncu Şükran Ovalı, yapımcının uyarısını dinlemeyerek Müslüm Gürses'in hayat hikayesinin anlatıldığı filmi izleyince sütten kesildi.

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi, 26 Ekim'de vizyona girecek. Filmi önceden izlemek isteyen genç oyuncu Şükran Ovalı, filmin yapımcısı Mustafa Uslu'nun "Çocuk emziren kadınlar sütten kesilebilir" uyarısına kulak asmayınca sütten kesildi.

YAPIMCIYI DİNLEMEYİNCE SÜTTEN KESİLDİ

Vizyona girmek için gün sayan 'Müslüm' filmini izlemek isteyen Şükran Ovalı'ya, yapımcı Mustafa Uslu tarafından "Çocuk emziren kadınlar sütten kesilebilir" uyarısı yapıldı. İki ay önce anne olan oyuncu, buna rağmen filmi izleyince sütten kesildi ve doktora gitti.

Müslüm Gürses'in Hayat Hikayesinin Anlatıldığı Filmi İzleyen 2 Aylık Anne Şükran Ovalı Sütten Kesildi

"OYUNCU OLDUĞUMU UNUTUYORSUN GALİBA"

Gazeteci Ali Eyüboğlu'nun köşesinde yazdığı "Şükran Ovalı'yı Sütten Kesti" başlıklı yazısı şöyle: "Seul'de 'Müslüm' sinema üzerine sohbet ettiğimiz Mustafa Uslu, oyuncu Şükran Ovalı'nın filmi izledikten sonra başına geleni şöyle anlattı: "Caner Erkin ve Şükran Ovalı'yla ailece görüşüyoruz. Şükran, 'Müslüm'ü izlemek istediğinde ona, focus gruplardan çocuk emziren kadınların sütten kesildiğini söyledim. Ama o, 'Benim oyuncu olduğumu unutuyorsun galiba' diye itiraz etti. Birlikte filmi izledik. Şükran ertesi gün eşim Sinem'i arayıp, sütten kesildiğini, o yüzden doktora gideceğini söyledi."

Müslüm Gürses'in Hayat Hikayesinin Anlatıldığı Filmi İzleyen 2 Aylık Anne Şükran Ovalı Sütten Kesildi

Kaynak: Magazin

Müslüm Gürses Şükran Ovalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500

Yorumlar (61)

SOSYALIST:

SANKI COK ONEMLI BIR ADAMDIDA FILMINI YAPMISLAR JILETCI PISKOPATLARIN MEYHANECILERIN BABASIYDI OKADARDA PISKOPAT CILETCI BALICI TINERCI HAPCI BIRAKTI GIDER AYAK MIRAS ILARAK

10
21
yanıtYanıtla
zc:

Yerim ben senin sosyalistliğini, hasta siempre mi dinleyelim che

yanıt2
yanıt0
YETMİŞ3:

SOSYALIST Sen Noel baba ile mutlu olursun bizler Müslüm baba ile farkımız bu. Sen dinlesen de anlamazsın dinleme yorum da yapma

yanıt6
yanıt0
....:

Konuşuyorsunuz Ama, ÇOK BOŞ KONUŞUYORSUNUZ....

yanıt0
yanıt0
EBE:

insanlar fakirlikten sütten kesiliyor. . . yaptığınız habere bak ya yazık be. . .

27
1
yanıtYanıtla
Caner Astekin:

Ucuz ve kalitesiz numaralarla, sırf reklam yapmak adına okuyucularınızı salak yerine koyduğunuz farkında mısınız ?Aslında söz konusu haberin yazarı kimse, yorum yapmaya bile değmez ama, iki satır yazmadan duramadım. Beden size tavsiye ucuz ve kalitesiz işleri bırakın.

23
1
yanıtYanıtla
ROBiNSON:

ARABESKCiLER SANATCI DEGiLDiR, BUNLAR iNSANLARI iNTiHARA, ALKOLE, . . . . . YÖNLENDiREN ASALAKLARDIR, BiR MARANGOZA SAYGIM VAR AMA BiR ARABESKCiYE ASLA.

9
10
yanıtYanıtla
AMANOSLU LEYLA:

SABAH SABAH BAYA DA GÜLDÜM. . MİLLETİ MERAK ETTİRİP ZORLA MÜSLÜM FİLMİ SEYRETTİRECEKLER. . ANLAŞILAN FİLİM İZLENMEYECEK DİYE YAPIMCININ PAÇALARI TUTUŞMUŞ. . . AMA REKLAM BAYA ETKİLEYİCİ OLMUŞ. AMA BENİ ETKİLEMEZ. JİLETCİLER, TİNERCİLER İZLERLER. . .

11
6
yanıtYanıtla
HAHHAAHAHA:

ANASONLU LEYLA SABAH SABAH NEYE GÜLDÜN, SÖYLE BiZDE GÜLELiM

yanıt3
yanıt0
dadaşım:

habere bak insanların aklı ile dalga geçiyorsunuz, bizene yav filmin reklamını mı yapıyorsunuz

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title