Haberler

    Eski sevgilisi Murat Dalkılıç ile pişti olan Hande Erçel'den kafa karıştıran çıkış: Bizi çok sık göreceksiniz

    Güncelleme:

    Evlilik yolunda giden ilişkilerini ani bir kararla noktalayan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, önceki gün bir nikah töreninde karşı karşıya geldi. Dalkılıç, nikah esnasında çift için şarkı söylerken Erçel de telefonuyla ilgilendi. Nikah sonrası pişti olması hakkında konuşan Erçel, "Küslüğümüz yok, bizi çok sık göreceksiniz" dedi.

    İki eski sevgili Murat Dalkılıç ve Hande Erçel önceki akşam katıldıkları bir nikah töreninde pişti oldu. Ortak arkadaşları Feyza Kazaklar ve Mustafa Efe Arıcı'nın düğününe ayrı ayrı katılan ikili, alan içerisinde selamlaştı.

    "SARIL BANA SEVGİLİM, ESKİSİ GİBİ"

    Murat Dalkılıç geceye tek katılırken, Hande Erçel ablası Gamze Erçel'le törende yerini aldı. Murat Dalkılıç, nikah töreni sonrası çift için şarkı söyledi. Dalkılıç, Hande Erçel'e de bakarak "Sarıl bana sevgilim, eskisi gibi. Acılar içindedir, gittiğin günden beridir. Bitsin artık yüreğim, hasret geceleri" sözleriyle 'Hasret Geceleri' adlı şarkısını seslendirdi. Hande Erçel ise eski sevgilisi Dalkılıç'ın şarkı söylediği anlarda telefonuyla ilgilendi.

    Murat Dalkılıç aşka geldi, Hande Erçel dinlemedi

    "BİZİ ÇOK BİR ARADA GÖRECEKSİNİZ"

    Nikah sonrası eski sevgilisiyle pişti olmasıyla ilgili konuşan Hande Erçel, "Küslüğümüz dargınlığımız yok. Ortak arkadaşlarımız çok olduğu için bizi çok sık bir arada göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Murat Dalkılıç Hande Erçel Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (9)

    Ney:

    İkisi de yıkılsın karşımdan, şam babaları.

    7
    26
    yanıtYanıtla
    Paladayı:

    SELAM BEBEK

    yanıt0
    yanıt3
    bu:

    bu Handeyi ne sevdim nede sevecem nede dizisini izlerim onca güzel dizi varken bombos bir dizi.

    8
    19
    yanıtYanıtla
    Nop:

    Görürsem kafayı çeviririm, görüş alnımda durmamış olurlar bu meymenetsizler.

    5
    15
    yanıtYanıtla
    Hayirr:

    Asla olamaz

    6
    7
    yanıtYanıtla
    AHMET ÇELİK:

    BİZENE BUNDAN ? ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNMEYE ÇALIŞAN İNSANLARIN HAYATLARINI GÜN YÜZÜNE ÇIKARSANA HABER YAPSANA , YURT DIŞINDA YAŞAMAK İSTEYESEN GENÇLERİN SESİNİ ÇIAKRSANA

    4
    0
    yanıtYanıtla
    sen:

    Murat Dalkılıç sen daha niye handeye bakarak sarki söylüyonki . . . hande senin yuvani yikti birde üstüne merdiven yapti bir diziye basladi keremin kaslarina bayilip hooop yapisti böyle kimseden ne sana nede baskasina vaydasi olur . bizden sana nasiyat severiz seni efedisin onun icin Murat Dalkılıç sen Derya Çayırgan kizimizla kal sanat camiasindan uzak dur bak gör ne Kadar güzel bir yuvan olurayrica Derya handeye 10 basar . Hande ne kurnaz Uyanik bosver öyle sarkilari ona bakarak söylemeyi.

    0
    4
    yanıtYanıtla
    WP:

    katiliyorum.

    yanıt1
    yanıt0
    IHTIYAR:

    SANKI NIKAHLI YAŞIYOLAR DA, EVLATLARIM SEVGULU HAYATI BİZEN UYMAZ LAA, SİZ BAA GÖNDERİN AMA, TARLAM VAA

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title