Haberler

Müge Anlı, canlı yayında yaptığı hata karşısında kendisini uyarmayan ekibine sert çıktı

Güncelleme:

14 yaşındaki amcası tarafından öldürülen 7 yaşındaki İkranur'un olayını araştıran Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında set çalışanlarına sert çıkıştı. Katil zanlısı amcanın canlı yayında adını sürekli yanlış söyleyen Anlı, kendisini uyarmayan ekibini "Hem bilmiyorsunuz hem de yazmıyorsunuz" diyerek azarladı.

ATV ekranlarında yayın yapan Müge Anlı, geçtiğimiz sene kaybolduktan sonra evinin yakınındaki derede ölü bulunan 7 yaşındaki İkranur'un cinayetiniaraştırmaya başladı. İkranur'u öldüren 14 yaşındaki amca Sinan'ın adını sürekli yanlış söyleyen Anlı, canlı yayında sinirlendi.

"BİLMİYORSUNUZ, YAZMIYORSUNUZ DA"

Katil zanlısı Sinan'ın ifadesinden bahseden Müge Anlı, ismi sürekli yanlış söylemesine rağmen kendisini uyarmayan set çalışanlarına "Ben dediğimde niye her dediğime 'he' diyorsunuz. Siz kendiniz de bilmiyorsunuz, yazmıyorsun da. Sanki ben bütün sülalenin ismini öğreneceğim" diyerek tepki gösterdi.

Müge Anlı, canlı yayında yaptığı hata karşısında kendisini uyarmayan çalışanlarına sert çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Haberler

500

Yorumlar (62)

erkan:

Rezllikleri uluortaya dökmek anca toplum pskolojisini bozar . . . Yasaklansın artık şu programlar . . . bunlar kazandıkları tomarla paraya bakıyor onların toplum psikolojisi onların umurunda mı sanıyorsunuz. . . !

33
33
yanıtYanıtla
sırrı:

çok boş ve egoist bir kadın

26
37
yanıtYanıtla
İhtiyar:

DÜRBÜNLÜ Bİ SUSS LOOO

yanıt6
yanıt2
Seren:

Boş değil ama egoist olduğuna ben de katılıyorum

yanıt12
yanıt6
Vatandaş:

Bence bu bayan kendini çok fazla önemser oldu, gereksiz yere ilgi görüyor ve herkese haddi olmadığı bir şekilde atar yapıyor. Kendisini emniyet mensubu sanmaya başladı, bu işler emniyetin işleri, çıkıp orda gösteriş yapmanın gereği yok. Ben izlemiyorum ve tasvip etmiyorum.

33
25
yanıtYanıtla
Gülcan:

Sen izleme izleyenler çok seni seviyoruz cesur kadın kıskananlar çatlasın

yanıt17
yanıt15
tmt:

mege çok şımarık bir kadın

20
35
yanıtYanıtla
erkek:

müge hanım kendini kaf dağında görüyor zaten herzaman yaptığı şey geçenlerde babası yaşındaki rahmi beyi bile azarladı ayıp ayıp

30
24
yanıtYanıtla
Mehmet:

Narsist bencil çalışan larína mobbing uyguluyor yurtdışı ı nda olsa buna ekrana çıkart kazlar o kadar okumuş prof karí bile değersiz hisetiriyor başından bulaçak

32
20
yanıtYanıtla
?:

önce yazmayı öğren sonra eleştir

yanıt15
yanıt6
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title