Haberler

Milyoner'e damga vuran olay! Kenan İmirzalıoğlu'ndan sakız çiğneyen yarışmacıya tepki: Çeneye destekli bir şey gelir

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'e ağzında sakızla çıkan yarışmacı gergin anlara neden oldu. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, ağızdaki sakızı çıkarmak istemeyen yarışmacıya "Aikido hocalarının karşısında çiğneyebiliyor musun? Çeneye destekli bir şey gelir" diyerek tepki gösterdi.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in pazar akşamı yayınlanan bölümünde gergin anlar yaşandı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, sohbet ettiği 19 yaşındaki Alper Duran Dinçer'in ağzında sakız olduğunu görünce sessiz kalamadı.

SAKIZI ÇIKARMAK İSTEMEDİ

Dinçer'in ağzında bir şey olduğunu fark eden İmirzalıoğlu, "Ağzında bir şey mi var?" diyerek sordu. Genç yarışmacı ise rahatlamak için sakız çiğnediğini söyledi. Yarışmacı sınavlarda da sakız çiğnediğini söyleyince İmirzalıoğlu "Sınavlarda tabi daha başka bir durum var. Orada stresini alıyor. Şimdi seyircilerimiz var" dedi. Durumdan rahatsız olmayan yarışmacı ise "Onların da stresini alır belki" diyerek karşılık verdi.

Milyoner'e damga vuran olay! Kenan İmirzaloğlu'ndan sakız çiğneyen yarışmacıya tepki: Çeneye destekli bir şey gelir

"ÇENEYE DESTEKLİ BİR ŞEY GELİR"

Kenan İmirzalıoğlu, Aikido yaptığı söyleyen yarışmacıya hocaların karşısında da sakız çiğneyip çiğnemediğini sordu. Ünlü isim, çiğneyemeyeceğini söyleyen yarışmacıya "Tabi, çeneye destekli bir şey gelir" diyerek tepki gösterdi.

KENAN İMİRZALIOĞLU SESSİZ KALAMADI

Sakız çiğnemesiyle ilgili sözlerine devam eden 19 yaşındaki yarışmacı, Japon kültüründe sakız çiğnemenin hoş karşılanmadığını söyleyince, Kenan İmirzalıoğlu da Türk kültüründe hoş karşılanıp karşılanmayacağını sordu. Yarışmacı da "Bizim kültürde ortada gibi. İzin verenler var, vermeyenler var. İnsanlar ikiye ayrılır. Derste sakız çiğnettirenler ve derste sakız çiğnettirmeyenler" ifadelerini kullandı.

Milyoner'e damga vuran olay! Kenan İmirzaloğlu'ndan sakız çiğneyen yarışmacıya tepki: Çeneye destekli bir şey gelir

"ŞİŞİRİP PATLATMAYA KALKARSAN NE OLACAK?"

Durum karşısında sessiz kalamayan Kenan İmirzalıoğlu, "Sen insanları öyle mi ayırdın? Milyonlarca insan seni izliyor ve onlara karşı sakız çiğniyorsun. Bundan dolayı gerginlik veya endişe hissetmiyorsun değil mi?" dedi. Yarışmacı en sonunda sunucuya 'Size sorun oluşturmuyorsa çiğneyeceğim" deyince İmirzalıoğlu, "Bakalım. Şimdilik iyi gidiyorsun. Şişirip patlatmaya kalkarsan ne olacak" yanıtını verdi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Atv Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı?
500

Yorumlar (33)

Nazlı Muhip:

Sakız çiğnemenin saygıyla ne alakası var Allah aşkına biri söylesin ya.ciddi soruyorum.

19
161
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Yorumu beğenmeyenlerde eminim sakız çiğnemenin saygıyla ne alakası olduğunu bilmiyorlardır. Yüz kaslarının hareketi için birebirdir sakız çiğnemek. Ama cahil olmak varken bu bilgiyi kim napsın.

yanıt2
yanıt7
Ben ve sen:

Anlatsakta anlamazsin.

yanıt48
yanıt5
şevki uğur:

Nice share

yanıt0
yanıt0
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Çocuk daha da bilimsel açıklama yapıyor anlamıyor bile tepkiden, yazık yazık böyle gençliğe

145
25
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Saygi ve disiplin denen birsey yok yazik.

143
19
yanıtYanıtla
x girilmez:

Z orrtttt kuşağı

133
11
yanıtYanıtla
emre yılmaz:

sakızla,oturma kalkmayla, sekıl ıle saygı olmaz arkadaşı duruşundan dolayı tebrik ederim milletin önünde önünü ilikleyip soyanlardan iyidir helal olsun saygılarımla.

24
112
yanıtYanıtla
HATİCE TANYILDIZ:

zaten bu kafa mahvetmedi mi bizi.. o ayıp değil bu ayıp değil ,bu saygısızlık değil...... diyeee diyeeee edep diye bişey kalmadı

yanıt14
yanıt0
Hakan Arslanoglu:

Kenan İmirzalıoğlu yerinde olsam hiç tereddüt etmeden milyonların gözü önünde o yarışmacıyı yayını terk edin sizin gibi yarışmacıyla program olmaz der gönderirdim..

89
39
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title