Haberler

Miley Cyrus'dan Çırılçıplak Yaz Fotoğrafı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, sosyal medya hesabından paylaştığı çıplak fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Cyrus'un bir takipçisi fotoğrafa, "Kusursuz bir fotoğraf." yorumunu yaptı.

Aykırı tarzıyla gündeme gelerek dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Miley Cyrus, çıplak fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

"KUSURSUZ BİR FOTOĞRAF"

Çıplak fotoğrafını paylaşan Miley Cyrus, yine adından söz ettirmeyi başardı. Cyrus'un fotoğrafına takipçileri yorum ve beğeni yağdırdı. Cyrus'un bir takipçisi fotoğrafa, "Kusursuz bir fotoğraf." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "İlluminati genç beyinleri ele geçirip her şeyi yaptırıyor." yorumunu yaptı.

Miley Cyrus'dan Çırılçıplak Yaz Fotoğrafı!

İLK ÖPÜŞTÜĞÜ KİŞİNİN CİNSİYETİNİ AÇIKLAMIŞTI

İlk öpüşmesini okulundan bir kızla deneyimlediğini söyleyen Miley Cyrus, o dönemde bu eğiliminin çevresindeki kimse tarafından anlaşılamadığını açıklamıştı.

Miley Cyrus'dan Çırılçıplak Yaz Fotoğrafı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Miley Cyrus Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (28)

ASLI:

KENDİ VÜCUDU KENDİ İRADESİ KİMSE KARIŞAMAZ İSTEDİĞİ GİBİ SERGİLER.

7
11
yanıtYanıtla
ASLI GİBİ:

Aslı hadi herkes çıplak çıksın sokağa hepimiz ekmek kuyruğuna girelim, sana deyince özür dilemem ama kusura bakma . .

yanıt3
yanıt1
MEHMET:

teşekküerler ASLI

yanıt5
yanıt3
GÜLEN YÜZ:

Toplumda ahlak kuralları diye bir detay var. Sonuçta bizim gençlerimiz bunları görüyor ve örnek almak istiyor. Mesela sizin gibi. Bu sebepten bu davranışları özgürlük sayılmamalı.

yanıt1
yanıt1
asılaslı:

Aslı sen kadın mısın dönme mi anlayamadım bi aç ama önünü görelim bel ki anlarız e ne de olsa MAL senin değil mi?

yanıt1
yanıt0
Rıfkı:

Istediği gibi sergiler ne demek la ressam tablosu mu bu?

yanıt0
yanıt0
MÜFTÜ DEDE:

Hür irade ve akılları doğrultusunda iman etmeyecekleri tesbit edilen Cehennemlikler.

11
3
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

bildiğim kadarıyla böyle uçlarda yaşayan insalara öldükten sonra çok farklı muameler yapıldığı. . şöyleki güneş seni yeteri kadar bronzlaştırmamış gel bak burda ne var gibi. . .

9
4
yanıtYanıtla
ENİŞTE:

hiç birşey gözükmüyor ki

8
4
yanıtYanıtla
isimsiz cengaver:

iğrenç

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title