Haberler

Metin Hara'dan Adriana Lima Açıklaması

Güncelleme:

Eski model Adriana Lima'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ayrılık sinyali olarak algılanmıştı. Metin Hara, o açıklamalara cevap vererek, "İki ay boyunca Miami'de birlikte olacağız." dedi.

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren aşkları hakkında reklam olduğuna dair haberler yapılan ancak her fırsatta bu iddiaları yalanlayan ikiliden Adriana Lima geride bıraktığımız gün sevgilisi Metin Hara'yı sosyal medyadan takibi bırakmış ve "Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değildir" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Metin Hara'dan Adriana Lima Açıklaması

METİN HARA'DAN YANIT GELDİ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler Metin Hara'ya çevrildi. Hara, günün ilerleyen saatlerinde yaptığı bir açıklama ile ayrılık iddialarını yalanladı ve şu sözleri kullandı: "Haberlere konu edildiği gibi bir ayrılık yok. 18 Aralık'ta Amerika'ya gideceğim ve iki ay boyunca Miami'de birlikte olacağız."

Metin Hara'dan Adriana Lima Açıklaması

Metin Hara'dan Adriana Lima Açıklaması

Metin Hara'dan Adriana Lima Açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Adriana Lima Metin Hara Miami Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

muazcan:

nedir bu ya bu kalektersiz adamı göndem de tutuyorsunuz bu adam bin yıl yazar olsa ne edebsiz berduşun teki

9
8
yanıtYanıtla
ülke utançları:

Yine aptalca bir yobaz yorumu

yanıt4
yanıt3
ünal:

hmmm zavallı çocuk 2 aylık daha para ayarladı demekki, tüm parayı buna yedirdi parasız kaldı

7
10
yanıtYanıtla
YILMAZ:

kendi kendilerine olay yaatıyorlar işte. . . adriana emekli oldu yaa dikkat çekmesi lazım birşeylere

13
3
yanıtYanıtla
Gökgündüz:

Bu Metin efendinin sonunu hiç iyi görmüyorum. . .

10
5
yanıtYanıtla
dış ses:

dedi çöpteki adam. . .

yanıt3
yanıt5
BİZE NE!:

LA BİZE NE BÖYLESİ ZİR ZİBİLLERİN NE HALT YEDİKLERİNDEN!!!!!!!

11
3
yanıtYanıtla
İnsan Oglu:

tipleri hiç müsait degil cehennem odununa benziorlar.

8
3
yanıtYanıtla
MAJESTRO8:

HAVADA KISKANÇLIK KOKUSU ALANLAR BURDA MI

yanıt6
yanıt0
ınsanmısın sen:

verse yok demezssın sallama kardeş

yanıt1
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title