Haberler

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi

Güncelleme:

Metin Akpınar'ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ve açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, annesini bulabilmek için Müge Anlı'ya seslendi. Anlı da Nebioğlu'na "Kapımız açık" diyerek karşılık verdi.

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, verdiği röportajda annesini bulmak için Müge Anlı'ya çağrı yaptı. Nebioğlu'nun çağrısına cevap gecikmedi.

"ANNEMİ ANCAK MÜGE ANLI BULABİLİR"

Sabah'a özel röportaj veren Duygu Nebioğlu, annesinin 6 çocuğu olduğunu, 4 kardeşinde de babalarından dolayı mağdur olduğunu belirtti. Annesine ulaşamadığını belirten Nebioğlu, "Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona" ifadelerini kullandı.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi

ANLI: KAPIMIZ AÇIK

Uzun yıllardır ATV ekranlarında program yaparak kayıp ve cinayet dosyalarını ele alan Müge Anlı, Nebioğlu'nun çağrısına sessiz kalamadı. Instagram hesabından Nebioğlu'na seslenen Anlı, "Herkese kapımız açık, her zaman bekleriz" dedi.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi

Haberler.com / Şaziye Ceyhan - Magazin

Duygu Nebioğlu Metin Akpınar Müge Anlı Televizyon Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Bakmadan Geçme

26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri 11 üniversiteye yeni rektör atandı! Hangi üniversitelere rektör atandı? PARİS OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR MU? Paris Olimpiyatları'nda Türk sporcular ne zaman yarışacak? Paris Olimpiyatları'nda Fransız koşucunun açılış törenine başörtüsüyle katılmasına izin verilmedi! Olay ne, ne oldu?
Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

500

Yorumlar (5)

Hamit Birkan:

Bu programların küçük bir azınlığa faydası varsa da, toplumun çopu için zarar vermektedir. Devletin Savcılık makamlarına verseydiniz daha iyi olmaz mı. Savcılık bulamaz mı. Kayıt vb onların elinde değil mi.

39
25
yanıtYanıtla
mehmet çelik:

Devletin elinde olmayan tek şey HALKİN bilgisidir. Herşey hal arasında saklı gizli ve bilinir. Halka seslenirsin cevap bulursun

yanıt42
yanıt5
Kralçıplak:

Evet Müge adalet dağıtıyor , devletin ilgili kurumları çökmüş demekki iş Müge ye kalmış

yanıt37
yanıt9
ARSLANOĞLU Hakan:

Sürpriz doğanların, Anne veya babasını bulması ancak sürpriz olur.

20
1
yanıtYanıtla
Eyup Sari:

tüm Türkiye'ye merak ediyo o anneyi.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title